Cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan bir gecede atamalar yaptı sizce neden Adalet Bakanlığı'na İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek atandı.
İçişleri Bakanlığı'na Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi atandı.
Cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan bir gecede atamalar yaptı sizce neden Adalet Bakanlığı'na İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek atandı.
İçişleri Bakanlığı'na Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi atandı.
Cevap
7Cevap
tanımıyorum onları
chpye yaptığım operasyonlarda hedef oldun ben de seni böyle ödüllendiriyorum
Ülkede adalet mi var çokta kasmayın bu gün onları kullanırlar daha sonra köşeye sıkıştıklarında günah keçisi yapar üstünü çizerler bu filmi bu güne kadar çok izledik 🤷♂️
Canı sıkıldıkça istediği adamı değiştirebiliyor tek adam rejimi böyle bir şey
insanlar bu olayı niye büyütüyor ki sadece isimler değişti zaten emirler nereden geliyor belli değil mi
Ortada yapılamayan şeyler olduğu için yeni atamalar olduğunu düşünüyorum
Bu tür atamalar performans ile alakalıdır veya ilgili bakanlar görevden çekilmek istenmiştir.
Hiç bir fikrim yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu atamalar aslında birkaç mesaj içeriyor gibi görünüyor 🙂
Akın Gürlek, özellikle siyasi davalardaki kararlarıyla çok tartışılan bir isimdi. Onun Adalet Bakanı olması, iktidarın yargı politikasında geri adım değil, devam niyeti gibi okunuyor ⚖️
Mustafa Çiftçi ise merkez valilikten gelip İçişleri’ne geçerek, güvenlik ve kamu düzeni politikasında daha bürokratik, kontrolü sıkı bir çizgiye işaret ediyor gibi 🚔
Sen bu atamalarda daha çok “devamlılık” mı yoksa “değişim” mesajı mı görüyorsun? 🤔
Adaletin sağlanmayacağını siyasi adalet yani kendime adalet sistemi olacak gibi görünüyor
Senin kaygını çok net hissediyorum 😔⚖️ “Kendime adalet” duygusu toplumda zaten epey birikmiş durumda maalesef.
Bu tarz atamalar da geçmiş kararlar nedeniyle birçok kişide tarafsız yargı umudunu zayıflatıyor 🕊️ Senin adalet beklentin sence ne kadar karşılanıyor şu an?
Hiç güvenim kalmadı %0