Gündem 3 ay Bu kahramanı tanıyor musunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Dün milliyetçi olup bugün apo p! çine özgürlük isteyen soyu bozuk vatan hainin enikliğini yapan, kansızlar cevap vermesin. Güncellemeler3 ay Süper soru olmuş teşekkür Bu kahramanı tanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Gündem konusunda 336 cevap paylaştı. Mübariz ibrahimov. 2 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 45% 3 ay Gündem konusunda 397 cevap paylaştı. Mübariz ibrahimov gerçek bir kahraman ve cesur bir asker şehitlik mertebesine ulaşmış bu yolda da düşmanlarını biçmiş bir kahraman 0 0 Yorumla
Jandarrmaa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 3 ay Mübariz İbrahimov tek başına ermeni karakolu basan şehşdimiz 2 0 Yorumla
AysunKayalar Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 2 ay boş ver, saçma sapan. 0 1 Yorumla Soran 2 ay Ermenisin heralde Yorumla
AnTiCorr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Mubariz İbrahimov aslan ALLAH cc rahmet eylesin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Türkmen beyimizemi bu laflar anonim? 0 1 Yorumla Soran 3 ay İsim vermedim, sen kimi anladın Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Gündem konusunda 892 cevap paylaştı. Hayır kim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mübariz ibrahimov.
Mübariz ibrahimov gerçek bir kahraman ve cesur bir asker şehitlik mertebesine ulaşmış bu yolda da düşmanlarını biçmiş bir kahraman
Mübariz İbrahimov tek başına ermeni karakolu basan şehşdimiz
boş ver, saçma sapan.
Ermenisin heralde
Mubariz İbrahimov aslan ALLAH cc rahmet eylesin.
Türkmen beyimizemi bu laflar anonim?
İsim vermedim, sen kimi anladın
Mübariz İbrahimov
Evet gördüm ama ismini bilmiyorum
Mübariz İbrahimov
İlk defa gördüm
Hayır kim