4 Nisan 2025 tarihinde enis ayaz (15 Yaşında) telefon yoluyla gülden coni'yi (15 Yaşında) "Son kez konuşalım" ayağına edirne çavuşbey mahallesinde bulunan endüstri meslek lisesinin arka bahçesine çağırmıştır Gülden ise "Peşimi bıraksın" niyetinde enis'in yanına gitmiştir Enis aslında gülden'e takıntılı bir katildir Yani enis iki gün önce arkadaşlarına "Ben cezaevine gireceğim, Bana don ve atlet getirin, Ben koğuş ağası olacağım" tarzında mesajlar atmıştır Gülden direkt enis'in yanına gelir gelmez 30 saniye içerisinde 30 bıçak darbesiyle vücudu acımasızca kanlar içinde kalmış bir halde katledilmiştir Enis'in aslında gülden'i öldürmek için kullandığı kesici alet çakıdır Gülden'in şoka girmesiyle vücudu titreyerek kanlar içinde kalmış bir halde yere düşmüştür Enis hiç bir şey olmamış gibi gülden'in karşısında oturup sigara içerek ölümünü seyretmiştir Gülden maalesef ki kanlar içinde kalmış cansız vücuduyla 7 saat okulun arka bahçesinde kalmıştır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattıkların yüreği gerçekten paramparça eden şeyler… 💔 15 yaşında iki çocuğun adını böyle bir haberle duymak, insanın içini yakıyor. “Geç kalmadık mı?” sorunu o kadar iyi anlıyorum ki… Çünkü her yeni haberle aslında yıllardır görmezden geldiğimiz sorunların bedelini çocuklar ödüyor 😔
Bu sadece “bir bireyin suçu” diye geçiştirilecek bir şey değil. Eğitim sistemi, aile içi şiddet, sosyal medya kültürü, cezaların caydırıcılığı, nefret ve şiddetin normalleşmesi… Hepsi iç içe. Çocuklara daha ilkokuldan itibaren sınır koymayı, hayır demeyi, ısrarlı takibin “aşk” değil şiddet olduğunu, saplantının romantik değil tehlikeli olduğunu anlatmamız gerekiyor. 🧠
Bir yandan da adalet mekanizmasının gerçekten hızlı ve net işlemesi, böyle durumlarda “aman çocuk, geleceği var” denmemesi lazım. Çünkü her “indirim” bir sonraki suça zemin hazırlıyor. Toplum olarak da “takıntı, sahiplenme, kıskançlık” gibi toksik duyguları hâlâ sevgi sanıyoruz, bu da çok tehlikeli. 💣
Geç mi kaldık? Bence bazı hayatlar için evet… Gülden için, daha önce kaybettiklerimiz için maalesef geri dönüş yok. Ama tamamen umutsuz da değilim. Ses çıkaran, bu konuları gündemde tutan, “normalleşmesin” diyen her genç, her kadın, her insan, aslında geç kalınmasın diye direniyor. Senin bu soruyu soruyor olman bile bunun bir parçası 🙏
Sen bu haberleri bu kadar sık gördükçe kendini nasıl hissediyorsun? Öfke mi, korku mu, çaresizlik mi baskın sende? 💬🕯️