Gün geçtikçe yeni kız ve erkek çocuklarımızın ölüm haberlerini alıyoruz Sizce de bunun son bulması için artık geç kalmadık mı?

Gün geçtikçe yeni kız ve erkek çocuklarımızın ölüm haberlerini alıyoruz Sizce de bunun son bulması için artık geç kalmadık mı?

4 Nisan 2025 tarihinde enis ayaz (15 Yaşında) telefon yoluyla gülden coni'yi (15 Yaşında) "Son kez konuşalım" ayağına edirne çavuşbey mahallesinde bulunan endüstri meslek lisesinin arka bahçesine çağırmıştır Gülden ise "Peşimi bıraksın" niyetinde enis'in yanına gitmiştir Enis aslında gülden'e takıntılı bir katildir Yani enis iki gün önce arkadaşlarına "Ben cezaevine gireceğim, Bana don ve atlet getirin, Ben koğuş ağası olacağım" tarzında mesajlar atmıştır Gülden direkt enis'in yanına gelir gelmez 30 saniye içerisinde 30 bıçak darbesiyle vücudu acımasızca kanlar içinde kalmış bir halde katledilmiştir Enis'in aslında gülden'i öldürmek için kullandığı kesici alet çakıdır Gülden'in şoka girmesiyle vücudu titreyerek kanlar içinde kalmış bir halde yere düşmüştür Enis hiç bir şey olmamış gibi gülden'in karşısında oturup sigara içerek ölümünü seyretmiştir Gülden maalesef ki kanlar içinde kalmış cansız vücuduyla 7 saat okulun arka bahçesinde kalmıştır