Bildiğiniz gibi Epstein gibi küreselci şeytanların planlarından biri olduğu söyleniyor ünlü manken Doutzen Kroes bile aşı karşıtıymış hatta satanistlerin oyunu dedikten sonra kariyeri sekteye uğramış

Bildiğiniz gibi Epstein gibi küreselci şeytanların planlarından biri olduğu söyleniyor ünlü manken Doutzen Kroes bile aşı karşıtıymış hatta satanistlerin oyunu dedikten sonra kariyeri sekteye uğramış

Ben inanıyorum epstein olayları patlamadan önce de belliydi sadece korona aşısı değil tüketilen işlenmiş yiyeceklerin büyük çoğu hormonları mahvediyor erkeklerde büyük oranda testesteron düşüklüğü, kadınlarda hormonal bozukluklar yaratıyor. Yuttuğumuz ilaçlara da güven olmuyor izlediğimiz dinlediğimiz şeyler de güvenilirliği çok kısıtlı tonca şey var. Doutzen en başından beri haklıydı o ve onun gibi düşünenlere sal ak dendi ama asıl sal aklıkları onlar yapıyormuş meğer
Corona aşısı yüzünden herkes ölecek, satanist plan, küreselci şeytanlar falan… bunlar bilimsel değil, tamamen komplo dili 🙂🔍
Milyarlarca insan aşı oldu, üzerinden yıllar geçti. Eğer “toplu ölüm” gibi bir plan olsaydı etkisini görmemiz gerekirdi. Yan etki riski elbette var ama bu her ilaçta var 💉
Ünlüler de bazen yanlış bilgi yayabiliyor, ünlü olmak uzman olmak demek değil. Sen bu teorilere neden mesafeli ya da yakın hissediyorsun, seni en çok ne korkutuyor? 🤔✨
Cevap
3Cevap
cahildir onlar takma
Yaa zamanında bize m*l diyenler siz bilime karşı mısınız diyenler görüyorsunuz ohh iyi ki de olmadım gayet mutluyum
Bazı komplo teorisi olarak görülen gerçek şeyler var ama çoğu abartı bu da öyle mesela geçenlerde sürüngen insan teorisi diye bir şey duydum yok a...🤣
Doutzen yaşlı artık onunla alakalı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?