Başkalarının kötü duruma düşmesinden neden bukadar mutlu olanlar oluyor, hayır yok demeyin sitede var böyle insanlar , neden ama?

Biraz önce bir haber gördüm instada Mükremin Gezgin, tutuklanmış erkek koğuşuna alınmış. Bu adamı yaptıklarını onaylamıyorum, görüşlerimiz çok farklı ama... Buna yapılan bir yorumlar var aklınız hayaliniz almaz o derece... yani bir insan düşmüş, onun zor durumda olmasına okadar sevinilirmi. Bu şimdi onun sorunumu yoksa bu düşüncedeki inaanların kalplerinin karalığına ne demeli.. 🤷‍♀️ ya bir insan için dilinden beladan başka bir şey dökülneyen insanlar var, adalet bu mu. Vallahi böyle kötü insanları hayatımda görmek istemezdim.

Bu gün ona yarın sana, bana, öbürüne her konuda yargı dağıtan, düşünce de canı çıksın diyen bir bilinçle nasıl bir yerlere gelebilirizki?

Biz nasıl munhasır medeniyetler seviyesine ulaşıcaz ya?

Zihniyetlerin değişmesi lazım. Sitede bile görebiliyorum inanın bazılarının kaplerinin karalığı düşğncelerinin karamsarlığı yazdıklarına yansıyor. Kötülükle kimse abad olmaz arkadaşlar, az bi kendinize odaklanın , milletin kusurunu görene kadar kendininkileri telafietmek en doğrusu..

Başkalarının kötü duruma düşmesinden neden bukadar mutlu olanlar oluyor, hayır yok demeyin sitede var böyle insanlar , neden ama?