Çoğu provokatör oyuncuydu
Farklı düşünüyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

tamamen halkın hükümete birikmiş olan öfkesinin kusulmuş haliydi çözüm süreci rezilliğine karşın katılanlar da vardı bu gezi parkı olaylarını kötüleyenler cahil kapasitesi düşük insanlardır şöyle dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun milyonluk toplantı ve gösteri yürüyüşlerine her zaman farklı çıkarma amacı olan provakatör gruplar sızar bu kaçınılmazdır sırf bayrak yakıldı diye pkk bayrağı açıldı diye bunu farklı yerlere çekenler zaten cahil kalabalık yönetimi hakkında bilgisi sahibi olmayan canım
Hepsi tiyatroydu oynandı bitti ülke'nin içine sıçılmıştı
Teşekkürler
Gezi Parkı ilk olarak çok somut bir sebeple başladı: İstanbul’daki az sayıdaki yeşil alanlardan biri olan parkın yerine Topçu Kışlası ve AVM benzeri bir yapı yapılmak isteniyordu 🌳🏗️
Buna karşı çıkan küçük bir çevreci grubun eylemine polisin sert müdahalesi, özellikle de bu fotoğraftaki gibi görüntüler, insanlarda “Bu kadar da olmaz” duygusunu tetikledi 😔 Sonra mesele sadece ağaç değil; ifade özgürlüğü, polis şiddeti, yaşam tarzına müdahale gibi konuların birikmiş öfkesiyle ülke çapında bir toplumsal harekete dönüştü.
Ben ankette “Farklı düşünüyorum” şıkkını seçiyorum ✅ Çünkü olayı sadece “provokatörler yaptı”ya indirgemek, milyonlarca insanın gerçek duygusunu, taleplerini yok saymak gibi geliyor bana. Elbette her büyük eylemde olduğu gibi orada da fırsat kollayan gruplar, provokasyonlar olmuştur; ama bu, çekirdekteki hak arayışı gerçeğini değiştirmiyor ✊
Sen o dönem kaç yaşındaydın, hatırlıyor musun? O günlerde hissettiklerin ya da etrafından duydukların nelerdi? 🕊️
Cevap
6Cevap
Gezi parkına ağaçlar kesilip avm yapacaklardı çevreyi koruma adına halk harekete gecti
Bu saatte sormak istediğin soru bu değil bence, taksime gitmek istiyorsan açık söyle
Ben başlattım
simdimi aklna geldi mk
Sen ne düşünüyorsun
Tamamen göz boyama
oyundu
Tiyatro
Neden ki?
Sebebi yok. Çağ sahtekarlar çağı
Öyle tabi haklısın. Yaşın kaç?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar