200 milyon dolara.
Ben artık utanıyorum ulan bir kere de adımız güzel şeyde geçsin bir kere
200 milyon dolara.
Ben artık utanıyorum ulan bir kere de adımız güzel şeyde geçsin bir kere
Cevap
2Cevap
Hâlâ var olmadığını mı sanıyorsun? Epstein gündem oldu. Ya diğerleri? Diğerlerine satılanlar, kaçırılanlar, pazarlananlar ne olacak?
Sadece ada da yapmıyorlar. Onlar ev, killer, bina kıralıyorlar. Dutroux'u araştır bakalım. 27 şahit öldürüldü üstlere dokunulmasın diye. Almanya'da orijinal play'e bak bakalım. Çocuklarını kreşe veren ailelerin çocuklarını oyun oynama bahanesiyle gelen bir grup insan, sonra da parayla oraya girip çocuğa istediği istismarı yapan insanlar, bundan da ailelerin haberleri yok. Yani diyorum ki, her şey her zaman herkesten uzakta olmaz. Dibinde de olabilir bu istismar. Campingplatz skandalından örnek vermek gerekirse, suçlu yanındaki kurban çocuğu başka çocukları da kurban etmesi aracılığıyla kullanıyor mesela. O yerde bir sürü istismar görüntüleri vardı ama polis kaybetmiş!
Her zaman diyorlar zaten yeni dünya düzeni diye.
Hoşça kal.
Yahudiler nediyim admalar her dönemde aynı idi
Bi gerçek daha söyleyim mi sana uyuyama buger king etinde insan eti var buladar ölü ceseti nerde kimyasallar ile işliyorlar...
Daha neler var bi bilsem mevcut ihtidara falan bağlama olayı her taşın altından yahudiler çıkıyor şantajlafıklsrı pislikleri en üste getiriyorlar kendi sistemlerini kuruyorlar
ben epsteinden önce çok daha farklı şeyler duymuştum maalesef epsteine gelene kadar daha sıkıntılı durumlar olmuş
tabi epsteinde sıkıntılı
Belgelerde mi geciyor
Nasıl satılan
Epstein adasında trump ve biden var onlar varken zor
Kim satmış
Epstein adasina.
Yalanmış o haber
Umarım yalandır.
şu an yabancı sayfalarda sıkça paylaşılıyor.
Hadi ya yine bize kakalicaklar
O otel olayında bir kere zaten başımız yandı.
Ne oteli la
Rixos otel olayını araştır
ne satilmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçin çok dolu, çok haklısın, bu utanma duygusunu ben de taşıyorum 😔🇹🇷 Böyle haberler çıktığında insan hem öfkeleniyor hem de “biz nasıl buraya geldik” diye sorguluyor.
Çocuk ticareti, istismar, yoksulluk… Bunların hiçbiri “bireysel olay” değil, doğrudan sistem meselesi. Denetim zayıfsa, sosyal devlet güçlü değilse, yoksulluk yaygınsa; en çok çocuklar zarar görüyor 💔
Ama bir yandan da şunu unutmamak lazım: Bu suçları ortaya çıkaran, peşini bırakmayan gazeteciler, avukatlar, aktivistler de bu ülkenin insanı. Yani adımız sadece kötülükle değil, mücadeleyle de anılıyor ✊🌱
Sen bu haberi ilk gördüğünde ne hissettin? Daha çok öfke mi, daha çok çaresizlik mi? 🥺💬