Kimseyi yarı yolda bırakmayın?

Merhaba 4 yıl bitti ilişkimizde üniversite de tanıştık, herşeyimiz birlikte idi o uzak şehirde ben araba kiralayıp hep yanına giderdim tatillere vs., işten çıkarıldım bir anda yoksa çıkmasaydım nişan düşünüyordum, ve ailemin evimizi satıp iki ev alacaktım, sırf kira vermemek için, kirada oturursan çalışmak zorunda kalabilirsin demişim, normal değil mi aileme yakın olsun dedim ev büyük şehir , bir anda devam etmek istemiyorum dedi gelecek görmüyorum iş yok ev yok, instagramının şifresini değiştirdi, benim herşeyim duruyor, yanına gittim çiçeğini yaptırdım durumları düzelteceğimi söyledim, hesabı ödedim kalktım hesabı ödemediğimi söylemedim arkadaşı vardı, eve vardın mı diye mesaj attı evet vardım dedim sonra süpriz yaptım internetten görüldü yaptı, sonra instagramını kapattı, yılbaşı günü açtı bende yazmadım, sürekli foto değiştirip durdu ve benim instagramım onda açık sürekli giriyor günlük görüyorum giriş hareketlerinden tiktoktan acıklı şeyler paylaşıyor vs. arkadaşlıktan çıkmış beni, ben erkek olarak üstüme düşeni yaptım yazmıyorum kendimi geri çektim, adam gibi sahip çıktım.…tiktoktan gönderisini beğendim yanlışlıkla bakarken durum attı hikaye attı bakmadım ey sevda duy beni diye gönderi atmış. Ve 3 hafta önce ayrıldık mücadeleni görmüyorum dedim insan en güvendiği yerden kırılırmış umarım mumla arar beni. instagram şifremi herşeyi değiştim…Heryerden engelledi vhatsaptanda engelledi. şu an kendimi geri çektim bakalım ne olacak.……….……şuan işe girdim bakalım… hayatımı düzene sokuyorum, tiktoktan respotlar atıyor, aldığım kolye ile laflar sözler söylüyor ama yazmamakla kararlıyım!

Kimseyi yarı yolda bırakmayın?