Akraba içinde birine asik olma?

Kendisi benim annemin akrabasi oluyor benden 3 yaş büyük. 🥺🥺 Söyle ki bundan 6 ay önce doğum gününü kutlamadığım için beni takipten çıkarmıştı 🫠 o gün başıma çok kötü bir şey geldi zaten kutlayamadım ama zatende çok da konuşan biri değil benimle abi olarak seslendiğim birey ama kendisi o kadar egolu ki inanmayacak kadar Bundan 1 ay önce de beni rehber den sildi 🫠 Bir kaç erkek ile resim atmıştım sonra bir kaç özlü söz paylaştım vsss.. annem hisseti ona duygularımı ondan uzak durayım diye bana kötülüyor her gün onunda duygularından da emin değilim ya bana bir yol gösterin.. benim sürekli durumlarıma filan bakardı takip ederdi ama bir an da beni rehberden sildi kıskandığı ve kırıldığı için mi sildi yoksa gerçekten beni görmek istemediği için mi.. ya zaten benim yaşadığım şehirden uzak da yaşıyor görmüyorum ki onu.. hiç sohbetimiz olmadı küçük iken vardı biraz ama şu an hiç yok gerçekten bilmiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Yani bana duyguları var mı fikrinizi almak istiyorum tavırları çocuksu geliyor kendini birsey saniyor offf
Güncellemeler
1 yıl
Hiç erkek arkadaşım bile olmadı bu adam yüzünden ondan başkası bana yalan gibi geldi
Akraba içinde birine asik olma?