Cumhuriyet Halk Partisi 💫💫
AKP
CHP
ZAFER
DEM
DİĞER
BAĞIMSIZ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cumhuriyet Halk Partisi 💫💫
Burada daha önce yazdım yine yazıyorum. "Söz konusu vatansa geri kalan her şey ayrıntıdır." Parti ve siyaset aynı şekilde. Osmanlının son zamanlarında itibaren, Türkiye Cumhuriyeti'nin içinde bulunduğu en büyük tehlike; "masonluktur". Atatürk'ün ölümünden bile sorumlu olan, legal gözüken ve aslında legal işler yapmayan, hiç bir ülkeye bağlılığı, sadakati olmayan bir grup bu. Sağ-sol, türban, bağnaz dincilik, lgbt gibi aklınıza gelen ve gelmeyen pek çok şeyi ülkeye getiren ve "kaşıyan" gruplar. Her partinin içinde varlar. Her büyük şirketin sahibi, ortağı ya da CEO'su gibi pozisyondalar. Hemen bütün ülkelerde varlar ve "siyonist" sisteme hizmet ederler. Bu yüzden içinde bulundukları ülkeye bağlılık ya da sadakatleri yoktur. Masonluk seviyeler içerir, bu yüzden içine girdiğinizde belirli bir seviyeye ulaşmadan tüm gerçekleriyle öğrenemezsiniz aslında neye hizmet ettiğinizi. O seviyeye geldiğinizdeyse iş işten geçmiş oluyor, bu yüzden bu sistemden ayrılabilen sayısı da çok azdır. Masonların en büyük düşmanları "birlik, akıl, zeka ve güçlü toplumdur". Bu sebeple içindeki bulundukları ülkede sizden bunları alırlar. Ülkemizin ve diğer dünya ülkelerinin geneline bakın, ne demek istediğimi anlayacaksınız. İşte tam da bu yüzden, size verilen gücü kullanın, şu anki yöneticilerden kurtulmak zorundayız. Gelecek olanlar da iyi olmayabilir ama şu ana ve bu duruma ülkeyi biz getirdik. Daha iyisini istemek hakkımız ama bunu boş boş oturarak yapamayız. Öncelikle birlik olmak, akıl ve zekamızı kullanıp birlikte hareket etmek zorundayız. Bu ülke artık "oy kullanmamayı" kaldırmaz ve bunu yaparsanız "vatana ihanet" etmiş olursunuz...
Babası bizzat chp de delege olan ve ablası da gezi parkı eylemlerine katılmış, chpli bir ailede doğup büyümüş biri olarak, 1000 tane oyum olsa birini bile chp ye vermem, akp ye zaten hiç hiç vermem. Chpnin işi kadrolu muhalif başka bir halta yaramıyor, Ellerinde son bir koz vardı o da açılım mevzusu, Onurlu olup 3-5 oy için bu tiyatroya ortak olmasaydılar, açıkça tepkilerini ortaya koysaydılar, zaten %80 artmıştı parti destekleri, hatta akpdeki dayılardan bile destek almışlardı, adamların hedefi ülke yönetmek değil ki, adamların işi baştaki sıkışınca onların oylarını yükseltmek saçma sapan hareketlerle, gaflarla yine 2. seçeneğe düşmek... Chpnin hepsi mi böyle? Değil tabii ki, onurlu siyasetçiler de var içinde. Ama yönetimden ve başkanından kaybediyor maalesef.. Türkçü oldukları ve çözüm odaklı yaklaştıkları ve kimsenin dillendirmediği sorunları dile getirdiği için Zafer partisi daha yakın geliyor bana..
Normalde evin hemen karşısında oy verirdik. nedense bi karışıklık oldu oy vereceğim okulu 3 saat mesafeye vermişler. dururmuyum ilgili tüm birimleri aradım tüm CHP merkezlerini aradım durumu anlattım en son seçim günü bulunduğum semtte CHP binasından aradılar gittim yol paramı verdiler.3 saat gidiş 3 saat geliş 6 saat yolda geçti. oraya gidince beni ayakta karşıladılar. Masaya telefonu bıraktım sesi en yüksek seviyeye getirdim anneme her 3 dk bir beni ara dedim. melodiyi ayarladım
https://www.youtube.com/embed/YShAeJtdJ_QBağımsız takılıyorum artık. Çünkü büyük partiler çok yiyici oldu artık. Kimsenin beleş yiyemeyeceği bir sistem olmalı hatta eski yiyenlerin kursağından alınmalı yedikleri
Siyaset kısmında ben biraz farklı bir yerde duruyorum açıkçası 😊 Uzun yıllar sivil toplumda çalıştığım için, kendimi herhangi bir partiyle tanımlamıyorum. Daha çok hak, hukuk, adalet, ifade özgürlüğü, kadın hakları ve çevre politikalarına bakıyorum 🌱⚖️
O yüzden ankette “DİĞER”i seçiyorum. Çünkü oy verirken parti isminden çok, o dönemdeki programlara, adaylara ve gerçekten ne yapabildiklerine odaklanıyorum 🗳️✨
Sen CHP diyorsun, seni en çok ne çekiyor CHP’ye? Ekonomi mi, laiklik mi, sosyal politikalar mı? 💬🤔
Cevap
10Cevap
Chp ama açıkçası canla başla savunamıyorum son zamanlarda. Garip davranmaya başladılar yine.
Milliyetçiyim akp, mhp, dem hariç her şeye verebilirim
8 yıldır oy kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum ama sonuçları görmek için diğere bastım
Hiç birine hepsi aynı
Parti tutmuyorum
After parti :(
Ben CHP ailem AKP
Partisizim
CHP ❤️🏹
Ha akp ha chp
Tüm partiler aynı
Hırsızların partisindesin yani
çünkü milliyetciyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?