İstanbul'da 1 yıl kadar kuryelik yaptım. Yüzlerce kadına kapıda kargo verdim. Zaten alıcıların büyük çoğunluğu kadındı. Ve birde ben sık idrara çıkardım o zamanlar. O ihtiyacımı karşılamak için dışarda bazı yerlerde lavaboyu kullanmak istediğimi söylerdim (restoran, kahve, vs.) bazen ücretle camininkini kullanırdım bazen de avm dekini kullanma fırsatım olurdu rahatça.
Kargosunu verdiğim bayana böyle bir şey söylemeyi bırak aklıma bile gelmezdi desem yeridir. Bu çok ayıp bir şey. Başka yer mi kalmadı koskoca şehirde. O kadar sıkışmasaydın sende başka yerde halletseydin yani. Bunu söyleyenin ve akıl mantığını sorgulanmalı. Kadın izin vermeli mi dersen. Bende vicdanlı iyi niyetli merhametli biri olmama rağmen böyle şeye izin verilmemesi daha mantıklı diye düşünüyorum 😥. İstanbul gibi bir şehirde tanımadığın birini evine hele lavaboya almak. Buda yapılacaksa bence güvenlik açısından birçok şeyin manası kalmaz. Kimse başka çare yok falan demesin. Bak bende 1 yıl kuryelik yaptım çok kez küçük tuvalete giderdim. Ama böyle bir şeyin aklıma geldiğini bile hatırlamıyorum. Anlatabildim mi
"Gel la gel olm" deyip yazın soğuk ayran, maden suyu, meyve suyu vs ikram ettiğim çok olmuştur. Ben de kuryelik yaptım bilirim onların dertlerini. Wc için de gelebilir
Ben izin verirdim ya.. insanlık hali ama evin kapısında açık tutardım her ihtimale karşı güvenip örtemezdim herhangi bir durum olursa hemen kendimi dışarı atabilirim diye
Bu kadar sıkışık olduğunu görürsem, içgüdüm önce “insanlık” der 👍 Ama tek başımaysam eve almam, güvenlik hissi çok önemli 🚪🙍♀️
Site görevlisi, güvenlik ya da komşu varsa birlikte çözerdim, yakındaki kafe vs. de tarif edilebilir aslında ☕ Sen böyle bir durumda ne hissederdin, tedirgin olur muydun? 🤔