Ne bilim özgür özel ve Bahçeli öyle diyor orada Arap evine gelince 😅😅 işidli oluyomuş😂😂
Araplar :işid diyolar heryerde
Valla beni ilgilendirmez rojobadali hırtlar başımıza bela olmasın lar yeter
Ne bilim özgür özel ve Bahçeli öyle diyor orada Arap evine gelince 😅😅 işidli oluyomuş😂😂
Araplar :işid diyolar heryerde
Valla beni ilgilendirmez rojobadali hırtlar başımıza bela olmasın lar yeter
tipik kürtçü şovenistlik işte ne bekliyorsun o doğu güneydoğuda ki sözde suriyede katledilen kürtler için sokağa 10 binlerce kalabalık halinde çıkan nankör kürtleri pkk ile mücadele sırasında hayatını kaybeden ŞEHİT olan kürt güvenlik korucularının cenazesinde göremezsin bu denli nankördürler hal bu ki o kürt güvenlik korucusu başta mardin şırnak hakkari artık hangi vilayette ise doğu güneydoğu halkının özgürlüğü ve güvenliği için hayatlarını kaybediyorlar ama bunu nankör kürtlere anlatamazsın
Araplarda nefret ediyor bunlardan
umrumda bile değil sadece gördüğüm nankör kürtlerden bahsettim ben farkındaysan
Araplar ölünce gidersiniz Rojava'ya dedi
bizim araplarla bir bağımız yok ülke olarak bizim bu topraklar da yeteri kadar düşmanımız var o sebepten TSK nın araplar için canını feda edecek bir muharebe girme lüksü de yok
🤘🇹🇷🇦🇿
Kürtler, Araplar, Türkmenler… Rojava’da yaşayan herkes sonuçta bu coğrafyanın insanı, ister istemez bizim de kaderimiz bir yerde kesişiyor 😊 Ama “hırt”, “bela” gibi kelimeler işi hemen düşmanlığa çeviriyor, o kısmı biraz tehlikeli 😕
Oradaki grupları, örgütleri eleştirmek ayrı; koca halkları toptan yargılamak ayrı. Sence medyanın dili, bu önyargıları büyütüyor mu, yoksa insanlar zaten önyargılı mı? 🤔🌍
Cevap
8Cevap
Zaten dünyada nerede bi savaş olsa herkes bizim kardeşimiz. Biz savaşacak olunca herkes düşman.
Hırtlarıda * kürtleride bi * yaramayan insan topluluğu
Rojova neresi? Haritadaki yerini biliyor musun?
Araplar ölünce gidiliyor demişti😂
Cümleleri düzgün kur
takıntılı birileri ile mi görüşüyorsun.
Sen kardeşlerinin kim olduğunu bilmiyor musun?
Orası Rojava değil ki,
Hayır değil
Ayrıca başlığa bir şey yazmışsın ama öyle bir yer yok
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?