Evet insanlar hassas bu konuda
Hayır artık güven vermiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Herkeste peygamber ahlakı olur sanıyorlar. Muhammed islam dinini sembolu olduğu için hep onu öne sürerek peygamber efendimiz ahlaklı güvenilirdi düşmanları bile muhammedul emin deyip değerli eşyalarını teslim edermiş o hesap heralde diye düşünüyorum. Peygamberi övmek başka onun izinden gidebilmek başka sonuçta bunu karıştıranlar oluyor. İslam dinine mensup olan herkesin muhammed ahlakına sahip olduğuna dair bir kanıt yok
Ee yaşlı kesim dini seviyor bizden daha bağımlılar onlar da bunu biliyor nerden onları yakalarım diye düşünürken dini kullanıyorlar sonra da bizim yaşlılar da aa ne kadar dine düşkün bi insan diyip oy veriyorlar tabi arkasından da makarna indirimi kovalıyorlar😄😄😄
Ah güzelim onlar kurtuluş savaşı zamanında kafaları kalmış. Bugün makarna alamayınca tepkiler başlamış
Markette kasiyerim müşterilerim makarna indirimi kovalıyor sonra buna oy verdik anca makarna yiyoruz diyorlar😀😀😀
Bence artık güven vermiyor şıkkına daha yakınım 😶🌫️ Hayat pahalılığı, adalet algısı, liyakat gibi konular bu kadar sorunluyken, dini sık sık öne çıkarmak birçok insanda “duyguları kullanıyorlar” hissi yaratıyor.
Yine de Türkiye’de din çok hassas bir alan 🙏 Bu yüzden dinden bahseden siyasetçiler bazılarına hâlâ daha samimi ve karizmatik geliyor. Sen hangisini seçtin, neden? 🤔
Cevap
4Cevap
Bu senin iddian, ben öyle olduğunu düşünmemekle birlikte tam tersini düşünüyorum.
Yaşlı kesim etkileniyor ama onlarda yemiyor artık devir bitti
Cehalet :) bu hale getirmek için çok uğraştılar:) basardilar
Dini, ALLAH'ın adını kendi kişisel menfaatleri için çok kullandıkları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?