Cünkü islam bir topluma huzur getirmez. Her Müslüman icinde aslinda bir Kemalsit gibi bir laik gibi yasamak ister, basi kapalilar aslinda acilmak güzel kiyafetler giymek isterler ama maddi sorunlar, toplum ve aile baskisi nedenile yasayamaz.
Müslüman sonra paraya kavusunca hemen azar ve kimsenin aklina gelmedigi rezillikleri yasamaya baslar.
Bu Arap dini Türk toplumuna iste basbaya uygun degil.
Baybay diyceksin kardeşim güle güle diyceksin😂 sen nasılsan birgun öylesi gelir sana Allah’a guven başarı mutluluk huzur hepsi geliyor gelir, sen bakma asagıda alemci ekibinden gelmişler yine🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cünkü islam bir topluma huzur getirmez. Her Müslüman icinde aslinda bir Kemalsit gibi bir laik gibi yasamak ister, basi kapalilar aslinda acilmak güzel kiyafetler giymek isterler ama maddi sorunlar, toplum ve aile baskisi nedenile yasayamaz.
Müslüman sonra paraya kavusunca hemen azar ve kimsenin aklina gelmedigi rezillikleri yasamaya baslar.
Bu Arap dini Türk toplumuna iste basbaya uygun degil.
son 20 yılda dinsizlik arttı sosyoloji değişti dindar oranıda azalıyor toplumun sosyolojisi incelemel gerekiyor
Mufazakar ve dindar olup istediğimi yaparım kafasında olan çok var bence knlar önce bı duzelmeli
O kafada olanlar muhafazakar ve dindar değiller :)
Bilemeyiz kanka kimin dindar kimin dindar olmadığını
Dindarlar ülkeyi elden gidyahhh diye yönettiklerinden olabilir mi. ?
Gerek yok çünkü gizli iş çeviriyorlar. Kızılcık Şerbeti çok güzel anlatıyor.
Saçma sapan bir diziye mi inanıyorsun gerçekten?
@Elif22_ saçmalıkları değil gerçekleri anlatıyor gibi
Ülkenin yarısı tarikatçı ve muhafazakar ama gizli yaşıyor bu tipler
Uygulayan yok ve biz sadece sözde Müslümanız.
İnsanlar geçim sıkıntısından dünyayı unuttu
Çünkü burası Türkiye Arabistan değil
Ben de öyle erkek bulamıyorum maalesef
Bana göre dindar erkek sayısı dindar kız sayısını 5 e katlar emin ol
Erkek çok var
Ben denk gelemiyorum gerçekten hiç biri göründüğü gibi çıkmıyor.
Cumaya giden erkeklere bakma onlar çakma dindar 5 vakit kılana bak
Sadece cumaya gitmekle dindar olunmaz
Ben yaşıma uygun dindar denk gelemedim açıkçası illaki vardır ama ben tanışmadım diyeyim
makarna
Makarna ye kanks
varız varız sen merak etme
Sen mi
Senin kuşakta da var merak etme sen, her nesilde olacak az da olsa evelAllah
Benim kuşakta bulmak samanlıktan iğne arayıp bulmakla eş değer ablacım
Öyle gorunuyo kardeşim çevreni degiş
Görünüyo değil zaten öyle kızlar hele erkeklerden daha beter daha kötü z kuşağında
Baybay diyceksin kardeşim güle güle diyceksin😂 sen nasılsan birgun öylesi gelir sana Allah’a guven başarı mutluluk huzur hepsi geliyor gelir, sen bakma asagıda alemci ekibinden gelmişler yine🤣
Dinden soğudum yapacak bişey yok bende onlar gibi olcam bu gidişle
Daha da azalacak inşallah 😁
Peynir
Seküler olunca bir halt kazanıyonuz sanki de