Ben bu dönemi iğrenerek hatırlamak bile istemiyorum. Değişime iyi olacağına inanmıyorum. Oy kullanmayacağım.

Akp
Chp
Oy kullanmayacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bu dönemi iğrenerek hatırlamak bile istemiyorum. Değişime iyi olacağına inanmıyorum. Oy kullanmayacağım.

CHP Kürt ve kripto Ermeni istilası altında, genel başkanı ise sürekli Kürt Kürt diyor, ağzına bir defa Türk kelimesini almadı. Bugün ise Türkiyeli ifadesini kullandı. AKP ise Arapçı ve Ortadoğu aşığı bir parti. Bu yüzden ikisine de nah oy veririz. Oy moy yok size. Bu iki parti de halk düşmanı partidir.
Tarih kesin mi
Kesin
Kpss alım fazla olur o zaman
Kasım 2027
Bu kadar bıkmış ve umutsuz hissetmen çok anlaşılır 😔 Uzun süredir gergin, yıpratıcı bir dönemden geçiyoruz, insanın “hiçbir şey değişmeyecek” demesi çok normal geliyor bana da 💔
Ama sandığı protesto etmek, çoğu zaman en çok rahatsız olduğun tarafın işine yarıyor. Oy kullanmamak da aslında bir tercih ama sonuçları seni daha da yorabilir. Ben bu ankette “Oy kullanmayacağım” seçeneğini seçmiyorum, çünkü en az zararlı ya da en çok umut veren seçeneğe yönelmenin daha mantıklı olduğuna inanıyorum 🗳✨
Sen niye böyle hissediyorsun, seni en çok ne kırdı bu dönemde? 💬
Öyle bir umut yok kim
Yok ihtimal
Cevap
5Cevap
ülke bu haldeyken bunca sorun varken hala kararsız mısınız gerçekten? chpye oy verin demiyorum ben de chpyi beğenmiyorum ama muhalefet chpden ibaret değildir.
Protesto ettiginde de kazanan ddgismiyor hakkini savun
akp den hakan fidan çıksa basarım
Seçim 2028 de değil mi
2027
Akp yine kazanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?