Aşiret olmak suç degil, rahatsız edici bir dügüne 1.500 kişi gelmesi mantıksız. Hadi taş çatlasa 15 kişi gelsin. 10 gelecek 10 kişi gelsin. Dügünün bu kadar gereksiz kalabalık olması çok saçma , 10 kişi gelir. Aile arasında dügün olur. O ne öyle herkesi davet ediyorsunuz. Çok mantıksız elalem , tanımadıgım insanlar mutlu olcak parti yapcak dügünümde gereksiz . Bence dügün'de olacak insan sayısı 10 kişi ya da 15 kişidir. 15 kişiden fazlasına gerek yok. İnsanlar dügünde elbisemi konuşcak diye 1.500 kişiyi davet etmeye gerek yok. Zaten sıkıcı olur. 15 kişi gelsin aile arasında olsun yeter. O ne öyle 1.500 kişi nie gelsin amaç?
Adam herhalde aşiret deyince kendini bir anda Kurtlar Vadisi setinde falan sandı.😅 Halbuki bilmiyor ki o 1500 kişi senin arkanda koca bir ordu gibi duracak. Yarın bir gün canı sıkılsa, bir ıslığınla bütün sülale kapısında bitecekti; bu ne büyük bir konfor!🤌🏻😅 işin altın kısmını da hesaba katmadı zaarr 😅1500 kişi demek, en kötü ihtimalle 1500 tane altın demek! Adam resmen düğün günü köşeyi dönme biletini yırtıp atmış. Biz o takılarla üzerine bir de rezidans dikerdik, o gidip kendi küçük dünyasında 20 kişilik nikah kokteyliyle "canapelerle" doymaya çalışsın..🤷🏻♀️
Çocuk seni hiç sevmemiş eminim birileri bunu yaşamıştır çok kötü be eğer uzun ilişkiden bu bahane ile başka kızlarla takılacağım evlenmeyi düşünmüyorum demenin başka bir yolu
Senin açından bakınca çok can acıtıcı bir durum bu, haklı olarak kırılmışsın 💔 Aşiret olmak, kalabalık aileye sahip olmak asla suç değil; bu senin kimliğin, köklerin, kültürün 🌿 Ama herkes böyle büyük, kalabalık düğün ortamına hazır ya da alışık olmayabiliyor. Onun kaçması, senin yanlış olduğun anlamına gelmiyor; sadece bakış açılarınız, hayal ettiğiniz hayat farklıymış. Peki, sen ileride evleneceğin kişinin bu kalabalık kültüre uyum sağlaması senin için ne kadar önemli? 💭🥺
Bizimkiler besbeter Hepsi über zengin ama fakir edebiyatı yapar narsistler Onlara göre bir tek kendileri zeki düzgün kusursuz Veee akapeye oy verenlerden
Ve hepsi benim sülalede toplanmış Toprak meselesi var. yıllardır çözemezler çözmek isteyene sorun çıkarırlar Rahat rahat yaşayabilecekken onlar yüzünden yokluk içinde yaşamak zorundayım
Yok yok iyi değil. Hiç değil. Hep sülalemle iç içe yaşardık. 1 ay oldu taşınalı. İlk defa kilo aldım. 53'ten 58'e gelmişim. Öyle bir rahatlamışım ki, vücudum bile ferahlamış. Bu yüzden kalabalık hiç iyi değil 😅🙈
Olabilir aslında gerçekten dediğin gibi iç içe yaşıyorsun oda bir nevi zorluk çünkü herşeyin ortada Allah'tan biz kalabalık aile değiliz ama çok merak etmiştim kalabalık aile nasıl diye
Ayy yok yok yok. Bi saniye rahatınız olmuyor. Banyoya girip çıkıyorsun bi anda evde 20 kişi oluyor. "Eee haber etseydiniz" diyorsun. "Biz yabancı mıyız?" oluyor. Jdjdj