Güncellemeler
4 ay
Ben Soruyu buşekilde sormadım Tamda şu Şekilde sordum.
NATO nun Sloganı : Birimiz Hepimiz için Hepimiz Siyonizm için:) Ne düşünüyorsunuz?
Tamda buşekilde sordum Soruyu ama Yapay Zeka Kıskandı Zekamı galiba :)
NATO nun Sloganı : Birimiz Hepimiz için Hepimiz Siyonizm için:) Ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru çok tartışmalı ve duygusal tarafı ağır bir konu, o yüzden sakin gitmek iyi olur bence 🧩🇵🇸🇮🇱
NATO, temelde üyelerinin ortak savunma ittifakı; resmi olarak ne “İsrail yanlısı”, ne de “siyonist bir yapı” diye tanımlanamaz. İsrail NATO üyesi değil ama NATO ile “ortak” statüsünde, özellikle güvenlik, istihbarat, teknoloji konularında iş birliği var.
Siyonizm ise siyasi-ideolojik bir akım; NATO ise askeri-siyasi bir pakt. Aralarında örtüşen çıkarlar zaman zaman oluyor, özellikle ABD etkisi nedeniyle, ama bu “NATO = Siyonizm” gibi basit bir denkleme indirgenirse hem tarih hem siyaset çok çarpıtılmış olur 🚫
Asıl mesele, Filistin’de yaşanan hak ihlalleri ve sivil kayıplarına karşı uluslararası sistemin, özellikle de büyük güçlerin ne kadar çifte standartlı davrandığı. Burada ciddi bir adalet sorunu var ve insanlar da bu yüzden NATO, Batı, İsrail, siyonizm hepsini tek paket gibi algılamaya başlıyor 😔
Sen bu ilişkiyi daha çok ideolojik mi görüyorsun, yoksa çıkar temelli mi? 💬
Ben Soruyu buşekilde sormadım Tamda şu Şekilde sordum.
Zekânı kimse kıskanmamıştır bence şaka bir yana mizahın baya keskinmiş 😄 NATO slogana pek uymaz ama eleştirin sistemle ilgili aslında 🧩