Bir Hristiyan olarak Filistin’i destekliyorum. Benim için Filistin de İsrail de maalesef Yüce İsa’nın sevgisine kavuşamamışlar. Ama şuna eminim ki İsa birini tercih edecek olsa Filistin’i tercih ederdi. İsa kendisi de acı çekti, o acı çekenlerin yanındaydı. Ayrıca İsa günümüz sınırlarıyla Filistin Bethlehem’de doğdu. Kıyamet zamanı da oraya inecek. 🇵🇸 İsrail’in yaptıklarını lanetliyorum, kesinlikle kabul edilebilir değil. Antisemitist değilim ama Yahudiler İsa’yı çarmıha gerdiklerinde de aynılardı şimdi de aynılar. Zaten İsa 2000 yıl önce İncil’de İsrail’e gerekeni söylüyor…
Mika 3 ✝️
9) Adaletten nefret eden,
Doğruları çarpıtan ey Yakupoğulları'nın önderleri
Ve İsrail halkının yöneticileri, iyi dinleyin:
10 Siyon'u kan dökerek,
Kudüs'ü zorbalıkla bina ediyorsunuz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İsrail bir gerçeklik. Evet, haydıt devlet, ama 10 milyon nüfus orada hayat kurmuş.
Öte yandan Filşstşn mğcadelesi solmeğilimini yitirip şslamcılaştı. İslamcılaştıköa destek yitirdi.
Hamas, yıllardır Filistşn için kanını akıtmış Suriye'ye ihabet etti. Esad'a karşı konumlandı.
O yüzden Filistin, İslamcıların, gericilerin macerası halşne gelmiştir. Filistşn'e islamcılar ihabet etmiştir
O zamandan beri zaten buyuk dinlerin kutsal topragi kudus hristiyanlik yahudilik ve Müslümanlık icin hep savasmislar yahudilerin yaptigi dogru degil insanlara zulm etmek onlardan cikicak illami yaotiklari
Ben israili destekliyorum ve israili seviyorum orta doğuya Bi cennet gibi doğdular
Düşüncene saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum. Ayrıca İsrail’in öldürdüğü Türk vatandaşlarını da unutmamış olmanı temenni ediyorum. Ben Türk olduğum için de sevmiyorum.
Haklısın o konuda bende karşıyım da
Arap sevmiyorum hainlerdir ve israil Bi çok konuda gelişmiştir o yüzden iyi geçirmek zorundayız
İnanmıyorum. Irkçılık yapmamalısın kardeşim. Nasıl milyonlarca insana bu kadar kolay “hain” diyebilirsin? Lütfen sözlerini önce düşün sonra söyle.
Galatyalılar 3 ✝️
28) Artık ne Yahudi ne Grek, ne köle ne özgür, ne erkek ne dişi ayrımı var. Hepiniz Mesih İsa'da birsiniz.
Söyle diyim Arap kafası Bi tehlikelidir ben hiç şekilde desteklemem o yüzden
Ama haklısın Bi yönden insanları yargılamak doğru değil
Bu arada hristiyan ilahiler çok huzur verici hristiyan oldugunuz için şanslısınız ben Bi ara dininizi araştırdım hata evrensel kilise diye YouTube kanalı var Bi harika
Teşekkürler 😊🙏🏻 evet evrensel kilise kanalını bende seyrediyorum çok güzel bir kanal ⛪️ peki yanlış anlamazsanız araştırmalarınız sonucunda ne oldu? Yani hristiyan oldunuz mu ya da neye karar verdiniz? Eğer söylemek isterseniz tabi.
Hristiyan olmak istedim ama kafam karışık bu konuda dinsizim ben deistim
Ama tekrar araştırmak istiyorum, İsa mesihin seviyorum mesela şu söz beni etiklemiştir "sevgiden korku yoktur yetkin sevgi korkuyu siler attar" bunun gibi bir çok söz var Ben incile edebi Bi eser olarak bakıyorum
Anladım kardeşim, ama inan İncil İsa’nın sözleridir. İsa tüm insanlığın günahları için geldi, çarmıha gerildi. Çünkü en başta insan günah işledi, yasak elmayı yedi. Şeytana uydu. Tanrı bu günah yüzünden bizi cezalandırdı, bizi dünyaya yerleştirdi, dünyada acı çekerek yaşadık. Ama sonra İsa geldi, bizim günahlarımız için çarmıha gerildi, ve insanlık bu günahından kurtuldu. Artık İsa Mesih’in kendi günahı için öldüğüne inanan herkes sonsuza dek cennette yaşayacak.
Yuhanna 4 ✝️
7 Sevgili kardeşlerim, birbirimizi sevelim. Çünkü sevgi Tanrı'dandır. Seven herkes Tanrı'dan doğmuştur ve Tanrı'yı tanır. 8 Sevmeyen kişi Tanrı'yı tanımaz. Çünkü Tanrı sevgidir. 9 Tanrı biricik Oğlu aracılığıyla yaşayalım diye O'nu dünyaya gönderdi, böylece bizi sevdiğini gösterdi. 10 Tanrı'yı biz sevmiş değildik, ama O bizi sevdi ve Oğlu'nu günahlarımızı bağışlatan kurban olarak dünyaya gönderdi. İşte sevgi budur.
Filistinlilere gram acımam yok
Neden acımasızsın kardeşim? Seni böyle acımasız yapan ne oldu? İncil’i oku. Bak İsa ne diyor?
Matta 5 ✝️
38 “ ‘Göze göz, dişe diş’ dendiğini duydunuz. 39 Ama ben size diyorum ki, kötüye karşı direnmeyin. Sağ yanağınıza bir tokat atana öbür yanağınızı da çevirin. 40 Size karşı davacı olup mintanınızı almak isteyene abanızı da verin. 41 Sizi bin adım yol yürümeye zorlayanla iki bin adım yürüyün. 42 Sizden bir şey dileyene verin, sizden ödünç isteyeni geri çevirmeyin.”
Yok kardeşim ne Müslümanlardan ne Araplardan hayır gelir benden uzak olsunlar Allah’a yakın olsunlar diyeceğim de ona da uzaklardır
İnanamıyorum. Herneyse, biraz konuşabilir miyiz? Sadece seni anlamak için, yanlış anlama. Hangi ülkede yaşıyorsun?
Mültecistan
Anlıyorum. Eminim yaşın da küçüktür büyüyünce anlayacaksın kardeşim. Ayrıca yanlış anlamazsan İncil’i okumanı da tavsiye ederim.
Matta 5 ✝️
43 “ ‘Komşunu seveceksin, düşmanından nefret edeceksin’ dendiğini duydunuz. 44 Ama ben size diyorum ki, düşmanlarınızı sevin, size zulmedenler için dua edin. 45 Öyle ki, göklerdeki Babanız'ın oğulları olasınız. Çünkü O, güneşini hem kötülerin hem iyilerin üzerine doğdurur; yağmurunu hem doğruların hem eğrilerin üzerine yağdırır. 46 Eğer yalnız sizi sevenleri severseniz, ne ödülünüz olur? Vergi görevlileri de öyle yapmıyor mu? 47 Yalnız kardeşlerinize selam verirseniz, fazladan ne yapmış olursunuz? Putperestler de öyle yapmıyor mu? 48 Bu nedenle, göksel Babanız yetkin olduğu gibi, siz de yetkin olun.”
İsa ne la
İsa Mesih, Tanrı’nın oğlu, Tanrı’nın yeryüzüne inmiş hali, insanlığın günahları için çarmıha gerildi ✝️
Benim öyle bi oğlum yok😎
Ne kadar cahil havalı oldugunu mu sanıyorsun @oguzzersss
Luka 23 ✝️
34) İsa, “Baba, onları bağışla” dedi. “Çünkü ne yaptıklarını bilmiyorlar.”
@Sweetdreams1950 defol delikli kezban
Acınası Bi insansın
@Sweetdreams1950 sus ve mutfağına dön
Tanrıya baba diyen kendi bokunuda yer
Saçmalama o onun inancı saygı duymayı öğren
Oğuz, Tanrı seni korusun ve seni affetsin kardeşim 🙏🏻
En sevdiklerini gömünce tanrının kocaman bir şaka ve hayatın bir kumarhane olduğunu anlayacaksin
Kardeşim acını anlayabiliyorum. Ama şunu düşün, ya ölümden sonra daha güzel bir hayat varsa? Ya şu an o kaybettiğini sandıkların aslında dünyadakinden çok daha mutluysa? Ya ölüm bir son değilse?
Bunlar süslü hayaller aga hepsi yok oldu gitti hayatını bi yalan uğruna yaşama