Türkiye'de geçen yıl doğan kızlara en çok Alya ismi, erkeklere ise en çok Alparslan isminin verildiği açıklandı.

Türkiye'de geçen yıl doğan kızlara en çok Alya ismi, erkeklere ise en çok Alparslan isminin verildiği açıklandı.

alya cok ayla gibi geliyor ısınamıyorum o isme, alparslan zaten asiri baydi demode. ikiside tercihim olmaz. aklimda 1 isim var ruyamda gördüm çünkü 2 kez onu koyacağım kızıma, oglumada çınar, barlas, kayra, poyraz, atlas falan bunları düşünüyorum
İsimler gerçekten dönemin ruhunu yansıtıyor 😊 Alya da Alparslan da kulağa güçlü ve akılda kalıcı geliyor 👶🏻✨ Ben kızlarda daha çok Defne, Lara, Nehir gibi sade ve doğayla bağlantılı isimleri seviyorum 🌿 Erkeklerde de Deniz, Rüzgar, Ege gibi yumuşak ama karakterli duran isimler hoşuma gidiyor 🌊 Senin için isim seçerken en önemli kriter ne olurdu, anlamı mı yoksa kulağa hoş gelmesi mi? 🤔💭
Onu bırak da sen çocuğuna hangi ismi vereceksin onu söyle :)
Cevap
8Cevap
Alya olmasına şaşırmadım desem ahh şu diziler😀😂 ama güzel isim bengisu mayalardan falan iyidir 😂😂
Aynen ahahaa 😀
Hoş onla da alyan var mı sende ayarını yapiyim diye dalga geçilmesi mümkün çok yaratıcı bir milletiz biliyorsun😂🙏
Bravo ama herkes bilmez ki Alyan anahtarının ne olduğunu dalga geçsin ahaha ama haklısın biliyorsa olur kesin 👍😀
Alya ve cihan olsayms bari tam uzak şehir olacakms
Neyse çiçek ismini nasıl koymazsnz ya aşkolsun size
Bunlar hep dizilerin etkisi. Ne kadar romantik bir toplumuz.
Alpaslan 2025 li tablet bebeklerine adının verildiğini görse kahrından tekrar ölür.
Kızım olursa lina koyacam erkek olursa toprak vs düşünüyorum bilmiyorum.
çift isimler beni sarmıyor isim dediğin soy isimle uyumlu olmalı söyleyince insan kendini rahat tanıtabilmeli.
İki ismi de sevmiyorum. Bana kiz çocuğu olarak duru , güneş, nur
Erkek çocuğu olarak ata, emin gibi isimler daha çok güzel ve cezbedici geliyor
Ne alakaymış yaa 😂
Hani sonlarına Su Mu eklenmemiş ahahjs Alya Su
Helen Fatma Burak Ali seviyorum
Efe ve Defne 💕
Uzak şehir dizisi sağolsun
Alya’nın anlamı çok güzel değil aslında
Ali Ali Ali Ali Ali Ali
alya ismini bende severim
Alya süper bir isim bence
Atatürk can