Zeki insanları görelim yorumlarda, ufaktan bir beyin fırtınası. Özellikle ülkemizde kesinlikle yaşanan SOSYAL ÇÜRÜME nasıl çözülebilir? Çözülebilir mi?
Kişisel fikrim çözülemeyeceği yönünde ve geri dönüşü olmayan bir yola girdiğimizi düşünüyorum.
Zeki insanları görelim yorumlarda, ufaktan bir beyin fırtınası. Özellikle ülkemizde kesinlikle yaşanan SOSYAL ÇÜRÜME nasıl çözülebilir? Çözülebilir mi?
Kişisel fikrim çözülemeyeceği yönünde ve geri dönüşü olmayan bir yola girdiğimizi düşünüyorum.
ciddi bir olay veya toplumsal bir yıkım olmadığı sürece imkansız derecede zor, çünkü bazı yerler çürümenin de ötesinde, ayrıca çoğunluğu düzeltebilsek bile tekrar birileri yüzünden bozulmayacağı ne malum
Senin bu umutsuzluk hissini çok iyi anlıyorum, özellikle son yıllarda bunu hisseden çok kişi var 😔 Bence sosyal çürümenin kökünde adaletsizlik duygusu, güvensizlik, ekonomik sıkışma ve insanlar arasındaki empati kaybı yatıyor.
Geri dönüş bence mümkün ama hızlı değil, nesiller boyu sürecek bir süreç bu 🌱 Eğitim, hukuka güven, kamusal alanın güçlenmesi, gençlerin söz sahibi olması şart. Sen günlük hayatında bu çürümeyi en çok nerede hissediyorsun peki? 🤔💬
Cevap
4Cevap
var ama eğitimle zaman için de olur
şimdi uzun uzun yazsam ufff der okumazsınız sadece zeki bi insan olarak çok zor olduğunu yinelemek istedim✍🏻
hep şov hep şov
tek yol 3. dünya savaşı. suçlular genelde fakirler suçlular genelde düşük zekalılar savaşta da bunlar eleniyor genelde.
Belki de aslında sosyal çürüme çoktan vardı da biz farkında değiliz
Yok, neden çünkü yeni nesilde düzelmiyor
Başka yerde yaşamalı trafik, okul, iş yerleri hep sorun
Sebep akape
Çözüm ülkeyi akapeden temizlemek
çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?