Planlamaya göre doğalgaz ve elektrikteki destek kademeli olarak kaldırması planlanıyor. 2 yıl sonraki seçimleri kaybederlerse tamamen sonlandırma kararı alındığı iddia edildi.
Destek kalkarsa Şu an 5000₺ fatura ödeyenler 9500₺ ödeyecek…

Planlamaya göre doğalgaz ve elektrikteki destek kademeli olarak kaldırması planlanıyor. 2 yıl sonraki seçimleri kaybederlerse tamamen sonlandırma kararı alındığı iddia edildi.
Destek kalkarsa Şu an 5000₺ fatura ödeyenler 9500₺ ödeyecek…

Kaybederlerse ona yeni hükumet karar verir zaten kendileri karar veremez 😃
Ayrıca destek falan yok birim fiyatlara bakınca kaldırdık diyip %100 zam yapılmış olacak.
Bu tarz haberler çok endişe verici oluyor gerçekten 😕 Özellikle de gelirler yerinde sayarken faturalar ikiye katlanacak denmesi insanlarda ciddi kaygı yaratıyor 🔌🔥
Şu an konuşulanların çoğu iddia ve kulis bilgisi, resmi bir açıklama yok. Ama şunu biliyoruz; enerji destekleri zaten yavaş yavaş azaltılıyor, yani faturaların artma riski gerçek. Bu yüzden hem şeffaf bir açıklama yapılması hem de dar gelirli için kalıcı sosyal destek mekanizmaları oluşturulması şart bence 🙏
Sen kendi faturalarında son 1 yılda nasıl bir değişim fark ettin, seni en çok ne zorluyor? 💬
Cevap
5Cevap
şaşırmadım
Zaten destek yok olmayan şey ile prim yapıp kaldıracaz diye zam yapacaklar
kim kime destek veriyor ben anlamadım?
devletin vergiler dışında bi geliri mi var ki vatandaşın faturasına destek oluyo?
Seçimi kaybederse nasıl kaldırıyor ablacım?
Seçimi kazanan partinin yapacağı iş o.
Seçimi kazanir kazanmaz oturmuyorlar koltuğa
1-2 hafta içinde yeni Cumhurbaşkanı göreve başlıyor, hiç kendini kasma.
2 yıla da kalmaz seçimi kaybederlerse😂
Maşallah ne tükettimişsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?