Geçen sene dibe vuran küresel doğalgaz fiyatları bu yıl rekor seviyelere yükseldi. Eski BOTAŞ Gaz Alımı Daire Başkanı Ali Arif Aktürk ve GazDay Genel Müdürü Mehmet Doğan, önümüzdeki aylarda doğalgaz ve dolaylı olarak da elektriğe büyük zam gelmesini beklediklerini söyledi.
BOTAŞ: Doğalgaz ve elektriğe büyük zam bekliyoruz dedi. Bu zam fırtınası nereye kadar devam edecek?
Doyamadılar milleti söğüşlemeye na zammı bu yazıktır ya. Vatandaşın gücü kalmadı artık tabi sabrı da. Zam üstüne zam verdikleri kuş kadar maaş zammını misliyle çıkarıyorlar yuh ya.
Sırf bu yüzden kışın doğalgazı kullanmıyorum evde tişörtle gezeceğim diye 300 400 tl vermek bana mantıklı gelmiyor. Evde çift kat giyiniyorum yine de yakmıyorum soygun gibi geliyor resmen.
Ne vurdu, ne dövdü önceki hükümetkileri. Eski koalisyon hükümetlerine artı hep suçu. Çareyi Başkanlıkta göster. Milletten Baikanlığı aldı. Ama geçen zamanda gördüğüm, hayat standartı iyileşen sadece kendisisi ve yalakaları..
Evin kullanılmayan odasını darphaneye çevirdim. Basar basar öderim artık😂 Geçen ay 10 gün evde olmamama ragmen gelen fatura 1250 bu ay 7/24 çalıştı gelecek olan faturayı düşünemiyorum
insanlar susarsa devlet zamı yapıştırır bilinen gerçek, ne zaman insanların sesi sağlam çıkar işte o zaman devlet geri adım atar. (Ekonominin normal olduğu zamanlarda)
Anasini satayim her seye zam yapildi bu turkler kendi ulkelerinde 2. Sinif insani muamelesi yapiliyir elektirik ve dogalgazi birakin ev kiralarina da buyuj bir artis var bu nereye kadar boyle gidecek ulkeyi kimse duzgun yonetemiyor