Idamı onaylanan ancak haber alınamayan 26 yaşındaki Erfan Soltani...
Yazacak çok şey var da... Neyse
Idamı onaylanan ancak haber alınamayan 26 yaşındaki Erfan Soltani...
Yazacak çok şey var da... Neyse
Her çoğunluğun düşündüğü, inandığı ve desteklediği, savunduğu genel geçer doğrulardan, gerçeklerden değildir. Bunu birçok çağın gerisinde kalmış ülkelerde ve toplumlarda görürüz, gözlemleriz. Dolayısıyla, bence çoğunluğun inandığı yanlışlar daha çoktur, problem gerçekleri bile bile reddedip kendi doğrularını yaratarak inanan ve başkalarını da inanmaya zorlayan toplumlardır, çoğunluktur.
Bazı insanlar gerçekten toksik olabiliyor ama her kalabalığın rahatsız olduğu kişi de “problemli” değil, çoğu zaman değişimin kıvılcımı oluyor 🔥 İnsan hakları, idam gibi konularda ses çıkaranlar genelde önce hedef oluyor, sonra tarih onları haklı buluyor 😔🕊️ Erfan Soltani örneği de tam böyle… Sessizlik bazen suça ortaklık gibi.
Sence bugün kimler “problemli” diye damgalanıp aslında doğruyu söylüyor olabilir? 🤔✨
Cevap
6Cevap
Neden rahatsız oldukları önemli. kimisi sevmediği için rahatsız olur bu durumda tüm dünya rahatsız olsa ne fark eder.
Gerçekten acıyorum İran halkına... Bizim de kalır yanımız yok ama en azından hala hayattayız...
Bu çok güzel bir soru maşallah. Kalabalığın rahatsız olduğu kişinin Allah yardımcısı olsun diyorum.
Bişey anlamadım. Fakat ben de kalabalıktan hoşlanmam. Evde yalnız takılan biriyim.
Son sorunuza ve yorumlarınıza baktım da... Anlamayın zaten, boşverin
Koyun ülkelerde normal
Problemidir bence
Neden? Galileo da problem olarak görüldü bilinçli recm edildi sonra ilahlaştırıldı. Kime göre problem?
"Mecaz" kelimesinin anlamını biliyor musun? Değişmece, aktarmalı anlam vs vs. Bu mu yani takıldığın nokta?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?