Şu Katil sapık İslamcı terörist Mollalara destek veren net... oooo.. pop. co.. dur
Başınıza gelir Amerika bunları yer yok etsin inşallah yoksa İran Halkı bunlardan kurtulamaz
Bu teröristlere nasıl destek veriyorsunuz?
Şu Katil sapık İslamcı terörist Mollalara destek veren net... oooo.. pop. co.. dur
Başınıza gelir Amerika bunları yer yok etsin inşallah yoksa İran Halkı bunlardan kurtulamaz
Bu teröristlere nasıl destek veriyorsunuz?
Bence abd ve diger devletler birlik olmalı iran ve ırak , gibi devletleri yok etmeli. Böyle düşünmemin birden fazla sebebi var. Hizbullah ve iran, ırak gibi devletler şimdi silahlanıyor ve diger devletlere saldıracaklar. Bu yüzden abd ve diger devletler fransa , almanya , kuzey koretürkiye, felan birlik olmalı önce bunlar saldırmalı diye düşünüyorum. Hizbullah zaten ülkelere felaket gibi çöktü. Kadınların ve normal insanların yaşam haklarını elinden almaya çalışıyor. Valla ben cumhurbaşkanı olsaydım. Mollalar , hizbullah, afganistan, ırak, iranı full gebertirdim. Teröristleri desteklemeyin , onlar ölmeyi hak ediyor. Sen sanma ki bize faydaları var. Valla ben kim jongun yerinde olsaydım. Bu kadar füze yapsaydım gider önce iran, ırak, afganistana atardım. Nedeni ne ama bak şimdi bunlar kendi ülkelerinde ki insanlarım haklarına cart , curt yaşam özgürlügüne karışan insanlar , devletler bu devletler yok edilmeli. Bizim ülkemizdede terörist yok ki bizim ülkemize gelen afgan, göçmen , ırak, suriye , iran' filistinden gelen göçmenler ve ne oldugu belli olmayan insanlar var. Bu insanların çogalmasına izin vermemeliyiz. Bu yüzden bu devletler yok edilmeli. Bu bir katliam degil kendini savunmadır. Sen sanma ki onlar hiçbir şey yapmıyor. Irak, afganistan, iran daha katil kim var ? İnsanlar netenyahuya katil diyor. Hizbullah katil degil mi? Knkq bu devletlerde sadece hizbullah yok. Binlerce sapkın molla lakaplı teröristler var yok edilmeli. Türkşyede insanlar terörizim bitti diyor ama nerde bitti hangi canım bunu söylüyor. Mülteci , göçmen statüsünde ülkemize girip ülkemizdeki insanlara saldırıyorlar. Bu yüzden afganistan, ırak, iran yok edilmeli. İnsan kendi ülkesini temizlemeli sonra kapısındaki teröristleri temizlemeli sonra diger terör devletlerini yok etmeli
Bence tüm İslam ülkeleri yok edilmeli terör sapıklık hepsi bunlardan çıkıyor
Knk sabah bilgisayar kursuna gidiyordum, tamam mı bir tane sakallı , sarıklı bir adam yanında kızla geldi bende içimden dedim ki millet dedesiyle babasıyla biryere gidiyor diye kıskandım tamam mı
Adamla kız otobüse bindi. Kızı veya torunu zannettim. Meger karısıymış. İki saat durakta neler yaşandı görmen lazımdı. Kız diyor valla ailemin yanına gitmicem sen yeterki bana el ver dedi.
Hayatımda ilk defa beynim eror verdi.
İki saat olayı anlamaya çalışıyordum burada olay ne diye. Ben olayı anlayana kadar zaten kafam karıştı awq
Nasıl bir ülkedeyiz bilemezsin.
Teröristler asla onlardan çıkmaz teröristler afganistan, ırak, pakistan, hindistan, iran, mısır filistinden çıkar
Ben olayı anlayana kadar 20 dakika geçti. Hayatta ilk defa birşeyi ilk seferde anlamadım awqq
Beynim eror verdi awqqq
Sen neden bilgisiz olduğun konularda ahkam kesiyorsun. Sorun mollalarda mı yoksa, yıllardır petrolünü gasp etmeye çalışanların uyguladığı ambargolarda mı? Hem cahilsin hem uzun dilli.
İran’daki rejim, dünya genelinde de çok tartışmalı ve baskıcı uygulamalarıyla eleştiriliyor, bunu anlıyorum 😔 Ama bir noktayı ayırmak lazım: rejim başka, halk başka.
İran halkının önemli bir kısmı zaten bu baskıcı düzenden çok yorulmuş durumda, yıllardır bedel ödüyorlar 💔 Sokakta protesto eden, hapse atılan, işkence gören, öldürülen de o halk.
Herhangi bir ülkenin topyekûn yok edilmesini dilemek yerine, halkın temel hak ve özgürlüklere kavuşmasını, baskıcı yapının değişmesini istemek bana daha doğru geliyor ✊🌍
Sen sence dış müdahale mi, yoksa halkın kendi içinden gelen değişim mi daha kalıcı olur? 🤔
Cevap
5Cevap
Enteresan nasılım iyimiyim
Fiziğim nasıl
Biri bana şöyle dedi acaba bunumu demek istedi
Gibi tipiklikten Uluslar arası bir konuya ana avrat giremek
Kadınlar çok az çeşitli maalesef iyi ama
İran hakkında söylediklerin doğru da Amerika'nın da geri kalır yanı yok
Başka şansı yok İran Halkının
Medet umduğun ülkede Amerika mi? Bravo sana
Başka türlü kurtuluş yok
Eeee zeki olsunlar İslam ile kafayı bozmuş Ülker'e ABD az bile yapıyor
İslam ülkesi Türkiye için büyük tehdit
Hiç sevmem o molla oe'leri..
Gel Amerikaya kaçalım. müminlerden uzağa...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?