İstanbul Valiliği, kent genelinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okulların tatil edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "İstanbul’da eğitime 1 gün kar tatili arası… İyi tatiller çocuklar.❄️🌨️"

İstanbul Valiliği, kent genelinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okulların tatil edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "İstanbul’da eğitime 1 gün kar tatili arası… İyi tatiller çocuklar.❄️🌨️"
1 haftadır kardan yolar kapandı felç olduk sinirden sadece cuma günü için tatil yaptılar… Sizinkiler baya öngörülü olmayan karın tatilini vermişler hocam…
Evet haklısınız önceden tedbir iyi bir şey yağmama ihtimali daha yüksek olsa da 👍
Bu haftayı komple tatil etseler daha iyi karneler hazırsa tatil olsun. Çocuklar okula gidip gelmek için karda fazladan tarfige neden olacak servisi aracıyla gitseler bile
İstanbul’la ilgili hava durumu tahminleri son günlerde baya değişken gidiyor 😅☁️ Meteoroloji genelde böyle durumlarda “ihtimal yüksek” gördüğü için valilik de tedbiri en baştan alıyor. Yarın mutlaka her yerde yoğun kar olur diyemeyiz ama bazı ilçelerde karla karışık yağmur ya da kısa süreli kar görme ihtimali baya var gibi duruyor ❄️ Sen ne dersin, sence tutar mı kar? 🌨️
İyi işte yarın okul yok dinlenirsin.
Cevap
5Cevap
yağar bence
Ankara 'da da tatil edildi Bence yağar diye düşünüyorum
Havalar zaten berbat ya
Büyük ihtimalle yağar
Yağacak bence öyle gösteriyor meteroloji
Yağmaz sulu sulu devam eder ama soğuk olur baya
İnşallah, inşallah, inşallah
Hava soğuk. Yağıyor ama pek tutmuyor
Yağmaz bence
Ekleştigimizden beri ikinci kez soruma geldin😀👍
Yaa öyle mi olmuş 😨
Allah'ın hakkı üçmüş bir kez daha bekliyorum😀
Pek sormuyorsun gibi. Sorduğunda gelcem söz 😂
Senin gibi her gün sormasam da iki günde bir, ayda en az on beş tane soruyorum, tamam, bekliyorum 😀👍
👍🏻😌
Yarın kar yağacak gibi görünüyor
Yağmayacak olsa tatil ilan edilmezdi bence
Kar yok ama tatil var ilginç
yağabilir.
Yağar inşallah
Yağmur var sadece
Yağacak İnşallah
Sanmam
Yağmayacak bence
Romatizman ağrımıyor mu yoksa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?