Osmanlıyı reddeden kişi sizce gerçekten Türk sayılır mı?

Osmanlı bu toprakları masa başında değil, savaşarak ve bedel ödeyerek aldı binlerce insan bu ülke için hayatını kaybetti ve şehit verdi 13 14 18 19 yaşındaki askerler savaşti birde "şehit" kavramı İslami bir kavram olmasına rağmen Osmanlı’yı kabul etmeyen İslami kabul etmeyenler neden bu kelimeyi kullaniyor açık bir çelişkidir bu benim için tutarlı olmak isteyenler “ülke için can veren kahraman” demelidir. Osmanlı’yı tek başına “kardeş katili” diye etiketlemek de tarihsel gerçekleri çarpıtmaktır bu uygulama istisnaiydi ve II. Mehmed döneminde kaldırılarak ekber-erşed sistemi getirilmiştir yani en yaşlı kişi tahta çıkacak Atatürk ise yıkılmış, işgal edilmiş ve yoksul bir ülkede egemenliği millete vererek yeni bir devlet kurmuş fabrikalar açmış, üretimi başlatmış, hukuku ve eğitimi çağdaşlaştırmıştır. Bugün bireysel özgürlüklerden ve özellikle kadınların toplumsal hayattaki özgürlüğünden söz edebiliyorsak, bu Atatürk’ün verdiği mücadelenin sonucudur.

Kısaca Osmanlı olmasaydı toprak olmazıdır Atatürk olmasaydı Türkiye olmazdı! Aslını redden kişi türk değildir!

Güncellemeler
5 ay
Bunu dememin sebebi tarihi muhteşem yüzyıldan izleyen c#hiller.
Haremi kadınlarin oynadığı yer sanarlar ama harem kız çocuklarına eğitim verilen yer olduğunu bilmezler!
Güncellemeler
5 ay
Atatürk'ü kabul etmeyen Türk değildir! Osmanlıyı kabul etmeyen de TÜrk değildir ikisini kabul eden tarihini bilen Türktur! İslami aşağılayan kişiler türk değildir! Dine inanmaya bilirsin bu senin hayatın bende inanmıyorum ama bu topraklar ezan sesi okutulmak için kazanıldı İslam uğruna savasildi! O kişiler o şehitler olmasa hepiniz bu hayata olmazsınız
Osmanlıyı reddeden kişi sizce gerçekten Türk sayılır mı?