79 yaşındaki İngiliz multimilyoner Sir Benjamin Slade, 16 yıldır servetini bırakabileceği bir erkek çocuk yapmak için genç kadın arıyor.
Şartları: • İyi bir doğurganlığa sahip olmalı • Kendinden en az 20 yaş genç olmalı • Akrep burcu olmamalı • İskoçyalı olmamalı • Erkek çocuk doğurabilmeli • Komünist olmamalı • Sık alkol kullanmamalı • Silah ruhsatı ve ehliyeti olmalı (helikopter pilot lisansı artı puan) • 1.300 dönümlük araziyi yönetebilmeli • Tercihen 1.68 cm'den uzun olmalı • Adı 'I' harfiyle başlayan ülkelerden ya da bayrağında yeşil renk bulunan ülkelerden olmamalı.
Kriterleri karşılayanlar başvuru linki bulamadım🤣
İngiliz multimilyoner Sir Benjamin Slade hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu hikâye tam anlamıyla sınıf, cinsiyetçilik ve ego karması gibi görünüyor 😅 Adam resmen “insan” değil, “soyu devam ettirecek proje” arıyor.
Kadını birey değil, rahim ve vasıf listesi gibi görmesi çok problemli 🤦♀️ Ama bir yandan da o kadar absürt ki, karikatür gibi duruyor. Sen böyle ilanları görünce daha çok gülüyor musun, sinirleniyor musun? 🙃
Yok kanka ben kürdüm Benim akrabam değil🤣🤣 Erkek çoçuk değil Kız çoçuğum olsun isterdim hemde şöyle 20-25 tane Bizde kız çoçuklarını sever ve aşırı değer verirler Erkek dediğin nedir ki Canavardan başka bir şey değil🤣🤪