Suriyeliler hepsini öldürmeli
Farklı düşünüyorum Suriyeliler bölücülerin hepsini yakmalı canlı toprağa gömmeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne kadar hain terorist varsa
Sorgusuz sualsiz gebertilmeli
Ayrim yapmadan hesap sormadan öldürceksin bu soysuzlari
Oo teşekkürler
Hayırlısı
Bu tarz haberlere öfke duymak çok anlaşılır ama şiddet çağrıları çözüm değil, tam tersi yeni acılar yaratıyor 💔 Suriye sahası zaten çok karmaşık; farklı gruplar, devletler, çıkarlar iç içe. Bugün birinin “kaçışı”, yarın başka bir anlaşmanın parçası olabiliyor. İnsan hakları ihlallerini kim yaparsa yapsın sorgulamalıyız ama toplu nefret dili, masum sivilleri de hedef haline getiriyor. Sen bu haberleri görünce en çok ne hissediyorsun? 🤔🕊️
Suriye Suriyelilerin ülkesidir gerisi yok edilmeli
Suriye güvenlik güçlerine isyan edenler beslenmemeli
Cevap
5Cevap
her şey olabilir
Sen Colani nin yerinde olsan veya polisi olsan. Tamamını öldürür müydün. Sdg nin. Canlı yakalama mümkünse bile
Bir hain bırakmazdım zaten Kürtler Türkiye'den geldi oralara
Ama sivil kadın çocuk ta vardır onları da mı öldürürdün veya öldürmek isterdin
Hainlerin ayrımını onların içinde silah çeken düşünsün
Çatışma sırasında böyle durumlar olmasa keşke tabi. Ama Canlı yakalayıp ayrım yapılabilecek durumdaysa?
Koskoca halep şehrine 20 bin haydut saldırıp Amerika'dan yardım bekliyor
Tamam da başka bir şey soruyorum. Canlı yakalayıp ayrım yapılabilecek durumdaysa? O zaman da kadın ve çocuklarını da öldürür müydün onların. Ve neden
Terörist zihniyeti olan aileler çocuğuna sahip çıkmadıysa ülkesini korumak isteyen devlet ne yapabilir
Hiçbir çocuk seçmediği ailesi yüzünden öldürülemez. Peygamberimiz (s.) de yasakladı çocukları öldürmeyi. O damı yanlış yaptı!! Sana kalsa çocuk bebek demeden infaz edecen yani. İsrail'den ne farkın kalır
Suriye'de hiçbir tarihi varlığı olmadığı halde işgal fitne için gelenlere acımak Suriye'nin yerlisine ihanettir
Peki Yalova'daki operasyonda evde bulunan herkesi de öldürür müydün. Yani polisler ölmeseydi bile ve daha sessiz daha kontrollü ve tedbirli şafak operasyonu olsa ve canlı yakalama mümkünse bile hepsine sıkar mıydın. Çocuklar dahil. Lütfen kısa cevap ver sebebini sonra konuşuruz
Aynen öyle çocukları da kendileri gibi yetişmiştir o pisliklerin
Neden ve bebek te vardı o evde onu da mı öldürürdün yani? Vicdansız bir insan mısın
Bebeği bir kenara çekip almak zor değil ha ölürse bile o şerefsiz katillerin suçudur
Ama yinede yanlış düşünüyorsun. Daişin tabiki Allah belasını versin. Ama onunla mücadele ederken onun seviyesine düşülmemeli. Çocukları seçmediği ailesinden dolayı öldürmek ne İslami ne insani nede hukukidir. Bu mantıkla terör devleti olan İsrail de haklıdır. Sen gerçekten vicdansız ve Kürt düşmanı bir insan mısın. İnsanlığa dön dönmesen de böyle şeyler söyleme
Kürt düşmanı değil PKK düşmanıyım.
hepsini tutuklayıp elebaşılarını asmalı ve dağıtılmalılar ülke dışına
hepsi ölse nasıl olur iki tarafta
Her book olur o coğrafyada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar