Türkistan İslam Ordusu, Kürt, Arap, Dağıstanlı, Çeçenlerden oluşan HTŞ Halep'e girdi. Rusya, askerlerini çekmeye başladı. 4 Yıl sonra Halep'te Stalingrad savaşı başlayacak. Sizce Halep düşer mi?

Türkistan İslam Ordusu, Kürt, Arap, Dağıstanlı, Çeçenlerden oluşan HTŞ Halep'e girdi. Rusya, askerlerini çekmeye başladı. 4 Yıl sonra Halep'te Stalingrad savaşı başlayacak. Sizce Halep düşer mi?

bazı islam karşıtı nusayri mürtedler kudursa da biiznillah halep islam diyarı olacak!
Kesinlikle, Halep düşecek başka yolu yok
Cevap
6Cevap
düşmez sanırım
Meşru Suriye Devlet'i muhaliflerin icabına bakar merak etmeyin, ülkesinin meşru yönetimini devirmeye çalışan bu teröristlere gereken cevap verilir elbet. Ayaklanan bu bölücü tayfa kendi ülkesinin üniformalı askerine kurşun sıkacak kadar gözü dönmüş militanlardan oluşuyor, Suriye Devleti gereken cevabı mermili, füzeli ve bombalı şekilde verecektir emin olunuz.
Eminiz, mücahitler Halep merkezde çağır terörist rejimini atayiz
Ölen de Müslüman öldürende zaten, orası beni ilgilendirmez. Terörist kendi askerine kurşun sıkandır. Benim bir şey çağırdığım yok, ülkeyi mülteci yuvasına çevirdikleri için Suriyeli sandınız herhalde ama ben darbeden değil meşru yönetimlerden yanayım. Tıpkı tırnağımın ucu kadar Tayyip adlı şahsı sevmesem bile darbeyi asla desteklemeyeceğim gibi. Siz darbe yanlısıysanız o sizin bileceğiniz iş tabi, İsrail topraklarında da elbette meşru İsrail yönetimini destekliyorum. Hamas terör örgütü ve eli kanlı hizbullah terör örgütüne karşı desteklenmesi gereken meşru yönetimlerin desteklenmesidir, bir avuç çapulcu militanın değil. Zamanla beyniniz olgunlaşırsa anlarsınız ne demek istediğimi.
Sen adil olsaydın milyon halkını öldüren yönetimi meşru görmezdin, gerisini okumadım boş bir atayiz kafası şaşmaz.
Seni ateistler becermiş sanırım, meşru yönetime destek verince oturma organına zarar verdikleri için ateistleri haykırdın galiba bu acıyı nerede görsem tanırım çok karşılaştım senin gibi süprüntülerle. Böyle terör sevdalıları görünce illa bir kesimi durduk yere aşağılayıp karalarlar bu sekmez hiç, senin gibi ne üdüğü belirsizler terörist kendi inancından olunca birden terörist olur, eli kanlı dağ ayılarına destek verir bu hep böyle olmuştur o yüzden terör sevdanız hiç bitmez. B0kunuzda boğulmanızı dilerim.
Htşnin amacı nedir ben çok bilmiyorumda suriyeye özgürlük getirmekmi
Muhalif değil, cihatçı yamyam teröristler. Esad ve Rusya yakında dümdüz eder bunları
Sen yamyam de ben mücahid, milyon insanın katilinin hesap verme vakti. Halep düşecek 😀
İslamcı yamyam mldürmek insanlığa hizmettir. Ne hikmetse İsrail Suriyeyi vururken bunlar coştu. Geberip gidecekler idlibi de dimdüz etsinler
Boş konuşuyorsun. Bu çatışmadan çıksa çıksa YPG karlı çıkar. Başka bir grup değil. Her halükarda bizim aleyhimize
İsrail Şam'ı, Lazkiye'yi bombaladığında, Golan'ı aldığında siz niye coşmadınız?
Suriyeye cihatöı ymyamların sürğlmesinin nedeni zaten İsrailin güvenliği için.
Sen soruma cevap ver
hic anlamiyorum bu islerden ozur dilerim
Dusse ne düşmese ne milyonlarca Suriyeli ülkede
Bu iş süriye yönetiminin huzurunu kaçırmadıkca çözülmez
Dinci Teröristler Ve Yandaş Medya Kaybedecek
Gizli orta doğu planları. Abd israil
Alla alla istihbarat Mossad mı, CIA kaynaklı mı
Ola bilir örgütleri kontrol ediyor
Düşmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?