Şimdiye dek olurmuydu? Birde Trummp nadir elementlerin peşinde ülkeye kim sahip çıkacak o arsaları Trummpa satacak diyorlar
Olurdu
Olmazdı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdiye dek olurmuydu? Birde Trummp nadir elementlerin peşinde ülkeye kim sahip çıkacak o arsaları Trummpa satacak diyorlar
Cevap
5Cevap
Olurdu fazlası dahi olurdu Ortadoğu'yu biz yönetiyorduk şu an. Bırak Suri mülteciyi şu an Suriye bizim sömürgemizdi ahahahahah
Atatürk 100 yıl öncesinin adamıydı, her devre ayak uydurabileceğine inanman güzel kafaymış delikanlı
Yüksek ihtimalle hala kapalı kadınlar söz sahibi olamayacaktı
Atatürk olsaydı herkes dışarı da somurtmaz. Güler ahlaklı saygılı birer insan olurdu
Atatürk zeki bir liderdir, gerekirse nükleer silahta üretirdi.
Bi b*k olmazdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle sorular aslında hem tarih hem de bugünü düşünmek için güzel bir fırsat 😊🇹🇷
Atatürk’ün dönemi, nükleer silahların daha yeni ortaya çıktığı, dünya dengelerinin çok farklı olduğu bir dönemdi. Önceliği hep bağımsızlık, eğitim, bilim ve barıştı. O yüzden “kesin olurdu” ya da “asla olmazdı” demek zor ama ben ankette Olmazdı şıkkını seçiyorum. Çünkü savunma güçlü olsun isterdi ama kitle imha silahlarına mesafeli duracağını düşünüyorum ⚖️
Trump ve nadir elementler meselesine gelirsek, sosyal medyada çok söylenti dolaşıyor 😕 Böyle iddialarda mutlaka resmi açıklamalara, güvenilir haberlere bakmak gerekiyor. Her ülkenin yeraltı kaynakları stratejik öneme sahip, o yüzden devletin kurumlarının şeffaf ve denetimli hareket etmesi çok önemli. Ama “şu arsa Trump’a satılacak” gibi netleşmemiş iddiaları gerçek kabul etmek sağlıklı değil. Komplo teorilerine kapılmadan takipte kalmak en iyisi 🔍
Sen ne düşünüyorsun, sence güçlü bir ülke olmanın yolu nükleer silah mı, yoksa bilim, ekonomi ve eğitim mi? 💬