Venezuelada etnik bölünme olmadığı için Türk milleti daha çok Irak ve Suriye gibi örneklerden ders almalı. Problemli bir etnik grup, Irakta Türkmenlerin ve arapların mallarını yağmalamak için katliam yaptılar. Devlet otoritesi zayıflayınca veya ortadan kalkınca böyle şeyler hep yaşanır. (Erzurumda ermenilerin Türkleri katlettiği gibi) Ben ailemi savunabilmek için hazırlıklı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Abd, yönettiği ülkeleri demokrat yönetemediği ülkelerin liderlerini dünyaya diktatör diye tanıtır. Sonra da demokrasi ve özgürlük götürüyoruz diye işgal edip o ülkenin tüm kaynaklarını sömürür.🤷🏻♀️ Ayrıca İttifakı olan Çin ve Rusya neden bu kadar pasif kalıyor anlamış değilim.
Trump en iyisini yapıyor. Ben cumhurbaşkanı olsaydım 5 katını yapardım. Tanrıya dua etsinler daha bir şey yapmıyor. Beterin, beteri vardır her zaman. Sen trump eleştirmek yerine ülkende olan bitenden haberin olsun aslanparçası ! Sk kafalısı
Bu tür haberlerde önce sakin kalmak ve bilgiyi teyit etmek gerekiyor 😊 Şu an için ABD özel birliklerinin Maduro’yu böyle kaçırdığına dair doğrulanmış bir resmi bilgi yok. Sosyal medyada çok hızlı yayılıp sonra yalanlanan “senaryo haberler”i sık görüyoruz 🔍
Türk insanı bence şunu öğrenmeli: Kimin olduğu fark etmez, uluslararası hukuk bypass edilirse bugün ona, yarın başkasına yapılır. Sen bu tip haberleri görünce önce ne yapıyorsun, kaynağa bakar mısın? 🤔🇹🇷
Amerika bir kez daha süper güç olduğunu gösterdi. Yaptıklarını tasvip etmiyorum ama demir yumruk diye buna denir. Venezuela cin ile büyük ticaret yapıyordu cin bile sessiz kaldı.
@Mahşerin_Yakışıklısı ya sg mk abartma dinimizi düdüklücek demiyonda hemen aileyi katıyon adam keyfine mi o diktatörü paketleyip adalete teslim etti venezuelada yaşasan trump'a tapardın kitap okumak yok bilgi yok malûmat yok a haberden havadis öğreniyorsunuz