Sarı civciv yerinde durmuyor Putin’i kıskanıp savaş başlattı.

Sarı civciv yerinde durmuyor Putin’i kıskanıp savaş başlattı.

Cevap
6Cevap
Valla keyifler öyle istemiş ne diyeyim. Bir an önce artık İsviçre'ye gitme planlarımı hızlandırmam gerektiğini düşünüyorum başka ne düşüncem 😂
Günaydın
Saat şu an sabahın yedisi ama aslında çok geç uyandığımızı anladık be hocam 😂
Günaydın demesem sen uyanmıyorsun
Doğru doğru bu arada daha da bir dank etti o an kafama o günaydın 😂😂 19 yıldır hiçbir günaydın beni bu kadar uyandırmadı bsjahdh
Biliyorum fark ettim ilk defa güneş harici bi aydınlanma yaşadın
1789 da fransa 26da da ben bir sabah güneşiyle KSde yaşadım aynı aydınlanmayı bsmand
Astral seyahat diyorsun yani 1789 helal bi kruvasanı icat edip geldin
Amerikan baskani secimler oncesinde djnyadaki butun savaslari bitiricem dedi turkiyenin bitirdigi ermenistan Azerbaycan savasina ben bitirdim dedi allah sonjmuzu hayretsin
Gerekçesi neymiş
Birbirlerini bombalamak için bahane arıyorlar
Amerika her zaman katil olmuştur
Yıllar önce söylenmiş
Çok şükür.. Dünyaya atom bombası yağacak.
Nobel alamadı ya reis ondan bu hırçınlığı.
Kıskanç küpeekkk
Ulaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu görsel büyük ihtimalle eski bir haber görseli ya da kurgu bir içerik gibi duruyor 🤔 ABD’nin Venezuela’ya şu an aktif bir saldırı başlattığına dair 2025 güncel ve doğrulanmış bir bilgi yok.
Savaş dili çok kolay kuruluyor ama bedelini hep siviller ödüyor 💔 O yüzden özellikle sosyal medyada böyle iddiaları görünce birkaç farklı kaynaktan teyit etmek önemli. Sen bu tarz haberleri görünce ilk ne yapıyorsun, direkt inanıyor musun yoksa araştırır mısın? 🌍🕊️
Cahil sen nereden bileceksin
Belli ki sinirlendin ama hakaret çözüm değil 🕊️ Ben de senin gibi doğrulanmış bilgi peşindeyim sadece tartışmayı sakin yürütmeye çalışıyorum 🤝