Kamusal alanda sevgiliden gelen taciz sayılabilecek dokunuşlara kadınlar neden tepki vermiyor?

Kamusal alanda sevgiliden gelen taciz sayılabilecek dokunuşlara kadınlar neden tepki vermiyor?

Sorduğum soru buydu. Soruda anlatmak istediğim şey kadınların sevgilileri tarafından kamusal alanda kendisine taciz sayılabilecek dokunuşları yapmalarını Kadınlar neden tepki göstermiyor diye sormuştum. Kadınların ilişkilerde Hiç mi çizgileri yok anlamında sormak istedim ve ahlak bekçisi olmadığımı da belirttim cevaplarda defalarca kere bana ne yaptıklarından vesaire dedim. Anonim hesabın arkasına saklanan gayler anneme kadar küfür etti. Neredeyse kadın düşmanı ilan edildim. Neden bu soruyu erkekler için de sormuyorsun diye sordular. Sevgilisi dahi olsa sevgilisine kamusal alanda taciz sayılabilecek davranışları yapan erkek zaten şerefsizdir. O cepte yani Ama bir kadın neden sessiz kalır Ben onu sormak istedim andavallılar soruyu bambaşka yerlere çektiler. Yok arkadaş beyinsiz kadın da olsa beyinsizdir erkek de olsa beyinsizdir beyinsizin cinsiyeti falan olmaz beyinsiz beyinsiz dır. Bu sorunun altında efendi bir şekilde normal değil yazmıştı. Kadın adamdan korkuyor mu Yoksa hoşuna mı gidiyor. bu cevaplar verilmesi gerekirken saçma sapan yerlere çekildi.