Erkekler çok itici geliyor bana bide homofobikler hepsi kendileri çok düzgün gibi lgbt sevmezler homofomik insanlar hastami sizce?

Ülke lgbt kaynıyor diyen sapik erkekler ülkede lgbt çoğaldı herkes lgbt olmuş diye ağlıyorlar ülkede tecavüzcü sapik katil kadınlara mesaj atan taciz mesajları vs vs tanımadığı kadına mesaj atanlar çok fazla sayılacak şey var hala utanmazca lgbt aykiriliktir lgbt marjinalliktir lgbt haramdır Lut kavmidir diyor en azından lgbt olanlar kadin kadına ilişki yasiyor ama siz her türlü şiddeti tecavüzü kadın öldürmede kadın cinayetlerinde birinci sıradaki ülke Türkiye olmuş suçlular sokaklarda geziyor utanmadan arlanmadan erkeklerin lgbt düşmanlığı korkunç boyutlarda sanane kardeşim kaçıncı yuzyildayiz sanane
Güncellemeler
6 ay
Bir kadın olarak bir erkeklerden birde erkeklerin hepsinin tamamı dünya çapında hepsinin cinsellik konuşmak istemesinden nefret ettim cinsellikten tiksiniyorum ihtiyacımda yok kimseninde yok hep abazalik bunlar sapikliktan başka bişey yok
Güncellemeler
6 ay
Lgbtye ahlaklı olmayı öğretmeye çalışan erkeklerin tecavüzde dünya birincisi cinsiyet olduğunu biliyomusunuz
Erkekler çok itici geliyor bana bide homofobikler hepsi kendileri çok düzgün gibi lgbt sevmezler homofomik insanlar hastami sizce?