Vatanımız ile ilgili bir soru soruyorum ve kimse cevaplamıyor. Gerçekten kimse vatansever değil mi?

Saçmasapan sorulara 500 tane cevap geliyor ama Disney plus'ın Atatürk dizisini kaldırması ve bunun unutulup disney'in boykot edilmemesi ve bu konuda herkesin bilgisiz olmasına dair bir soru sorduğumda hiçkimse bu sorumu cevaplamıyor. Kimse vatanını sevmiyor mu gerçekten?
Güncellemeler
6 ay
Disney plus'ın yan şirketleri de var. 20th century studios, hulu vs. Netflix'te, Amazon'da falan disney'in yan şirketlerinin filmleri ile lisans anlaşması yapıldığı için Netflix veya Amazon gibi platformlarda da disney'in yan şirketlerinin filmlerini izlediğimizde Disney bundan kazanç elde ediyor.
Güncellemeler
6 ay
Verilen bir cevapta biri Disney plus'ı olmadığını, moderniteye karşı olduğunu, yani yabancı platform kullanmaya karşı olduğunu yazdı. Modernite'den kastı yabancı platformlar olduğu için anladigimi ama kendimin sadece disney'den nefret ettiğini söyledim ancak daha sonra saygısız cevaplar verdiği ve moderniteye karşı olma sözünden dolayı sildim cevabı.
Vatanımız ile ilgili bir soru soruyorum ve kimse cevaplamıyor. Gerçekten kimse vatansever değil mi?