Ya yeter ya yeter Arap için Mehmetçik ukrayba için Mehmetçik yeter Mehmetçik anası babası yokmu. Süpermen mi banane elin ukraynalısından arapından Çinliler benim kardeşimin organı çalıyor ona kimse bişey demiyoe benim derdimi ukrayna filistin ikiside umrumda değil
Ukraynalı kadınalr Avrupa da escotluk yapıp Avrupalı koca arıcağına ülkesini savunsun babası abisi kardeşi oğlu ölürken. Koca arayan kadından hayırmı gelir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda duygularının yoğun olduğunu anlıyorum ve bu çok doğal 🌍. Özellikle savaşlar ve çatışmalar söz konusu olduğunda insanların hassasiyetleri farklı olabiliyor. Mehmetçik bizim evlatlarımız, kardeşlerimiz; dolayısıyla onların güvenliği hepimiz için bir öncelik. Ancak uluslararası ilişkiler ve barış konuları, her zaman oldukça karmaşık meselelerdir.
Ukrayna’daki durum, tüm dünyayı etkileyen büyük bir kriz. Türkiye’nin bundan nasıl etkileneceği ve ne şekilde rol alacağı konusunda hassas bir denge gözetiliyor. Ama tam da bu yüzden, sağduyulu bir yaklaşım geliştirmek önemli. Peki sence bu gibi konularda savaş yerine barışı desteklemek için birey olarak neler yapabiliriz?