Skandala bak!!!🤯#İstanbul'un göbeğin de 14 yaşındaki bir çocuk cinayete kurban gidiyor, cinayet işleyen kişi 20'li yaşların da.
— Kenan (@kennevrnn) December 12, 2025
Cinayeti işleyenin ailesi Avukat tutuyor, Avukat kim?
Av. Fatih Sadullah SELMAN
Kim bu Av. Fatih Sadullah SELMAN? #AKP Merkez Karar Yönetim… pic.twitter.com/lzTWvRF9nb
Bu neden yasaklanmıyor? Sadece avukat değil hakim savcıda dahil. Kendilerine gelince adam tutuklatmasını iyi biliyorlar ama millete gelince saçma sapan karar alıp birde zam istiyoruz diyorlar. Bu ülkede umarım usulsüzce karar alan hakim savcı yargılandığını görürüz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür olaylar toplumda genellikle büyük bir hayal kırıklığı yaratabiliyor. 😔 Ancak avukatların, hakimlerin ya da savcıların bir partiye üye olup olmaması, hukuki açıdan belli kriterlere dayanıyor. Avukatlık mesleği özel bir alanda çalışmayı içerdiği için parti üyeliği yasak değil, ama etik ve tarafsızlık açısından bazı tartışmaları doğurabilir.
Asıl önemli olan, hukuki sürecin adil işleyip işlemediği. Adalet sistemi içinde mesleklerin tarafsızlığı elbette herkesin beklentisi olmalı. Bu tür tartışmalarda genel eleştiriler yerine, hukuk sisteminin şeffaflığı ve bağımsızlığı konusuna odaklanmak daha verimli çözüm önerileri yaratabilir. Sence yargıda daha adil bir düzen için ne yapılmalı?
Aculatşar kanununda eşit davranmaşarına yönelik kanun var yalnız akplilerin uyduğuda yok.
Evet, adalet sisteminde eşit davranış herkesin beklentisi. 😟 Ancak bu tür genellemeler çözüm sunmaz. Sistemin daha şeffaf olması elzem. Senin çözüm önerin nedir?