Ben karadenizli olduğum için mi herşeye sinir oluyorum?

Mesala ben solculardan nefret ediyorum onların başka milleti Yücelcez diye Türklük ten utanmaları beni rahatsız ediyor. Siyasal islamcılar ben onlardanda nefret ediyorum onlarda orta doğuda ne kadar çöp varsa başımıza bela etti. Mesala bazı kızlar çok normal karşılıyır barış sürecini beb hiç normal karşılsmıyorum ya Alman dalgasına binen ya da Arap dalgasına biniliyor ordan hırtlar geliyor heryerde halay çekiyor burası Kürdistan diyolar bunların bir gazetecisi var adem diye bir kardeşim almanyadayaşoyır bu köpek diyor gerilla gelip TBMM'de miletvekili olucak Türklerde sesini kesicek dedi. Bunlar yetmiyor ben ne zaman twitter a girsem Yunan Ermeni 110 yıl öncede yaşiyolar

Neymiş efendim oğlunun cenazesini PTT kargo ile aldı ulan senin oğlun gebermiş7 yıl olmuş 7 yıldır hiç sormadın PTT bulup kapına teslim etmiş. Onu beğenmiyor kemikleri tek tek kırmızı kurdele ile mi vercektik. Bu ülke hakkiyen bir tımarhane islamcısı ayrıdery solcusu ayrı dert Türk olmak suç oldu ülkede bunların yüzünden

Cidden Türk olupta bu kadar piskolojik baskıda insanın sinir hastası olmaması mümkün değil

Ben karadenizli olduğum için mi herşeye sinir oluyorum?