Namaz kılıpta dışarıda çocuğuna bir başkasının zarar vermeyeceğini düşünen veya ektiği ekinin namaz ile daha gür çıkacağını zanneden var mı hâlâ?
Namaz ahiretin anahtarı. Konya kadar Hollanda Türkiye'den fazla ihracat yapıyor.
Namaz kılıpta dışarıda çocuğuna bir başkasının zarar vermeyeceğini düşünen veya ektiği ekinin namaz ile daha gür çıkacağını zanneden var mı hâlâ?
Namaz ahiretin anahtarı. Konya kadar Hollanda Türkiye'den fazla ihracat yapıyor.
Cevap
2Cevap
Herkesin görüşü inancı kendine sen inanmazsin orası sana kalmış gadası
Ben inancı sormadım
Bu sorduğun soru inançla alakalı inançsız birinin namazla ne işi olur
Sen inanmıyorsun diye bir başkası da inanmamak zorunda değil inanan için elbet daha güzel her şey
Namaz ile neyi hallediyorsun? Namaz sevap kazandırır. Namaz somut bir kavramı elde edemezsin.
Namaz sadece yatıp kalktığın bir ibadet değil hayatını düzenleyen seni günahlardan uzak tutan namaz da ettiğin duaların senin için daha kıymetli olduğu üzüldüğünde mutlu olduğunda yorulduğunda Allaha dayandığın bir yer Allaha yakınlaştığın ve her adımında Allaha yakınlaştığın gibi Allahın da sana yakınlaştığı hayatını güzelleştiren bir ibadet sevap ise sadece bir merhamet göstergisi çünkü namaz Allahın ihtiyacından değil senin aciz bir insan olarak ihtiyacın
Biliyorum zaten namaz benim ihtiyacım ben ona bir şey demedim ki.
Benim dediğim sadece nama ile bir şey elde edemezsin. Sessiz kalmamalısın zulme diyorum. Asgari ücretli açlık sınırının altında maaş alıyor. Buna sessiz kalınır mı
O kadar laftan buna dikkat ettiysen boşverelim sen inanmamayı seç
Niye 4 dil bilip odtu mezunu adam asgari ücretle çalışıp aç mı yatsın?
Bunun konuyla alakası yok yönetim sorunu
Anlıyorum yönetim sorunu ama bu adam zaten müslümanım diye oy almadı mı? Müslümanlar niye ses etmiyor diyorum
Hollanda örnek vermende pek manidar olmuş
Namazla olmuyor. Namaz öbür taraf için. Burada çalışmak önemli ama dürüst insanların olduğu bir ülkede
İnanc insana manevi güç verir.
ewett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnanç, bireylerin hayatında çok derin bir yer tutuyor ve her insanın inancını yaşama biçimi farklı olabiliyor. Namaz kılmanın maneviyatı güçlendirdiğine inananlar var ve bu tamamen kişisel bir tercih. Ancak elbette, doğru ve somut çözümler üretmek, planlama yapmak da dünyadaki işlerimizi yoluna koymak için en önemli adımlardan biri. Örneğin, tarımda bilimsel yöntemler ve teknolojiyle verim arttırmak, Hollanda gibi ülkelerin başarısının anahtarı. Peki, sence bilim ve inanç dengesi nasıl sağlanmalı?