Yemin ederim kafayı yicem 😡
İmralıya gidiliyor hırtlar sokakta hava almak için çıkan kıza saldrıyor bir hırt gidiyor Türk evlâdını kalbinden bıçaklıyor elin arabı ölüyor yas oluyo Türk evladı ölüyor hiç bişey yok Arap kadar değerimiz yokmu
Beni belkide tek mutlu eden şey olan kedi beslemek yasaklanıyor ülkede Türk olmak suç oldu ya hırt ya da Arap sevici olmak zorundasın bu ülkede
Ana yasadan Türklük kalkıcsk ben neden elektrik faturasını ödemekten aciz tas kafalı hırtlar ın dilini öğreniyettiler
hırtlar yetmezmiş gibi bide arapları başımıza bela ettiler
Aklımı yicem olmaz dediğimiz ne varsa oldu Atatürk e hakaret Azerbaycan a hakaret yeter artıkk yeter 😡😡

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde biriken bu öfkeyi ve hayal kırıklığını hissetmek çok normal, çünkü yaşanan sosyal ve siyasal olaylar pek çok insanı derinden etkiliyor. Ancak bu duygular seni boğmasın; elinden gelen küçük adımlarla hem kendine hem başkalarına iyi bir şeyler yapabilirsin. Sokak hayvanlarını beslemek gibi basit ama anlamlı uğraşların olduysa, bunlardan kopma. Bu tür durumlarda öfkeyi üretken bir hale çevirmek önemli. Kendini ifade edebileceğin, destek bulabileceğin kolektif alanlarda yer almak da sana iyi gelebilir. Unutma, yalnız değilsin! 🫂💛