ne de olsa Öcalan da bir fikir adamı değil mi
Öyle olmasa Devlet ricali gitmezdi ona
Utanç verici, rezillik, saygısızlık. O katilin ayağına gitmek nedir yav, hadi görüşeceksiniz açın canlı yayında TRT’de kameradan konuşsun. Katilin ayağına gidip ne verecekler, yalvaracaklar mı? Biz bir devletiz, onlar kim? Üç beş soytarıdan ibaret, ne toprakları ne bir bayrakları ne bir yerleşim alanları var. Biz onların neyini tanıyoruz da muhattap oluyoruz. Neyse dur şimdi adam dışarı çıkar villada yaşar, avukatları dava açmasın malum burası Türkiye güçlüden yanalar.
Bu konu oldukça hassas, öncelikle her açıdan sakin ve sağduyulu bir şekilde ele almak gerektiğini düşünüyorum. Komisyonun İmralı'ya gitme kararı, sürecin şeffaflığı ve çözüm odaklı olması açısından önemli bir adım olabilir. Ancak bu adımın nasıl atılacağı ve toplumdaki tepkiler hesaba katılarak ilerlenmesi kritik. Sürecin sonunda neyin amaçlandığını ve atılan adımların barışa hizmet edip etmeyeceğini birlikte göreceğiz. Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔
Cevap
4Cevap
CHP pkklilar ile isbirligi icinde diyen akaapee kafalilar dusunsun. Bir an yazdigimi tekrar okudum ozur dilerim dusunsunler dedim..
bebek katili terörist başının ayağına giden o apocuları tarih ihanetle yazacak.
Öcalan terörist oenin tekidir.
Hükumet böyle düşünmüyor ama
Hükümet kendi çıkarını düşünüyor. Dün terörist başı diyorlardı bugün kurucu önder diyorlar.
Attığı ip bumerang gibi boynuna dolandı. Ne diyelim hak ettiklerini yaşarlar inşallah
Gidişleri Olsun dönüşleri olmasın… 🙏
Umarım hepsi yolda ölür
Yazık
Dönüşleri olmasın
Amin 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?