Neden Ekrem Imamoğlu nu tutukladılar seçime 3 sene varken?

Diyorlar ki. Ekrem tutuklanacağını biliyordu. Seçime 3 sene kala kendini aday belirledi. Tutuklaninca da mağdur edebiyatı yapmak için. Ben aday oldum ondan tutuklandim demek için. Şimdi bu belediye başkanı aday olmasaydi. Öyle tutuklansadi. Herkes hirsiz diyecekti. Chp oy bile kaybederdi. İstanbul'u bidaha Akp alabilirdi. Buda 3 sene önceden adayım falan dedi. Mansur yavaş varken. Kendini aday gösterdi. Mansur ben aday değilim dedi. Ekrem aday olsun diye. Mansur dese bende adayım iki aday olacaktı. Ekrem de hapse girince. Millet çaldı diyecekti. Kimse çaldı demesin diye. Mağdur desin diye. Aday oldu içeri girdi diyorlar. Kılışdaroğlu neden içeri girmedi oda aday oldu. Muharrem ince de aday oldu o neden hapse girmedi. Hep algı bunlarin işi gücü. Ekremden başka aday mi yok erdoğan dan fazla oy alacak. Mansur aday olsa ekremden daha çok oy alır. Mansur neden ben adayım demedi. Uyanın artık açın gözlerinizi. Burası yol geçen hani değil öyle kimse kimseyi durduk yere içeri atmaz. Atsa atsa 1560 sene hapis cezası istemez. Demek'ki bir şeyler yapılmış. Erdoğan aday olmazsa ozaman ekrem çaldı der misiniz? Erdoğan zaten bidaha aday olamiycak

Çaldı ondan tutuklandi
Aday olani içeri atıyolar ondan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Neden Ekrem Imamoğlu nu tutukladılar seçime 3 sene varken?