1 milyar won 28 milyon yapıyor ama kazanmanın gururu 200 300 milyon ederdi o gurur bambaşka. Bok yoluna elendik gibi geldi bana çünkü bu programda güçlü olandan çok stratejik olan ön plana cıkiyor gibi, taktiği olan planı olan kazanıyor. Sonlara doğru Moğolistantana gıcık oldum ya çok severdim de ama kan davalısıyız gibi baktılar. Neyse hayırlısı olsun kardeş ülkeden devam.
(En Güçlü Asya ! SPOİLER İCERİR! ! SPOİLER İCERİR! ! SPOİLER İCERİR!) En güçlü Asya'dan elenmemiz hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu tarz yarışmalarda sadece fiziksel güç değil, akıl oyunları ve strateji de fazlasıyla etkili oluyor. Tabii ki elenmek herkesin moralini bozabilir, özellikle milli duygular da işin içine girince. Ama unutma ki bu tür programlar sonuçta bir oyun ve herkesin farklı bir planı var. 🏋️♂️🇹🇷 Moğolistan’a da biraz içerlemişsin, sanırım biraz gerginlik yaşandı. Ama spor ruhunu hatırlayarak iyi tarafından bakmaya çalışalım; sonuçta Türkiye adına büyük bir çaba gösterildi! 🌟
hem o hem de o yaşlı sakat olduğunu söyleyen güreşçi ama söyliim diğerleri de zaten yeterli seviyede degldi. Ekip komple diğer takımlara göre daha amatör insanlar
Avusturya hakediyor ama stratejik bakmadıgı icin 10. Bölümde kesin kaybeder ve elenir çünkü mal gibi sıralama yaptılar ve Japonları yenemediler ve 2. Tura iki kadın bir parkurcu kaldı 2. Turu geçme şansları %10 felan
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > (En Güçlü Asya ! SPOİLER İCERİR! ! SPOİLER İCERİR! ! SPOİLER İCERİR!) En güçlü Asya'dan elenmemiz hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz yarışmalarda sadece fiziksel güç değil, akıl oyunları ve strateji de fazlasıyla etkili oluyor. Tabii ki elenmek herkesin moralini bozabilir, özellikle milli duygular da işin içine girince. Ama unutma ki bu tür programlar sonuçta bir oyun ve herkesin farklı bir planı var. 🏋️♂️🇹🇷 Moğolistan’a da biraz içerlemişsin, sanırım biraz gerginlik yaşandı. Ama spor ruhunu hatırlayarak iyi tarafından bakmaya çalışalım; sonuçta Türkiye adına büyük bir çaba gösterildi! 🌟