Rusya
Amerika Birleşik Devletleri
Çin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk Milleti dünyaya ikinci defa hükmedecektir. Bu hükmedişte yeni kurulan devlet ya da birliktelik Türk Devletleri Birliği ( Gönlümden geçen 3. Göktürk İmparatorluğu olması) adı her ne olacaksa Osmanlı Devletinden 10 kat daha güçlü olacağı yönünde bir bilgi okudum. Muhiddin Arabi hazretleri olabilir bunu söyleyen.
Hadislerde Çin’in fethetolunacağına yönelik bilgi de bulunmakta. Numan Gaybeti diye geçen bilgilerde var. Hatta Doğu Türkistan’da Çin işgali altında bulunan Türk Piramitlerinde bulunan tabletlerde geçen kehanete göre “ güneş batmaya yakın Türkler buraya geri gelecekler “ yazılıymış. Onaltıyıldız sitesinde konu ile ilgili araştırmalar var.
Bunun yanında Atatürk “ Bir gün tüm Türk Devletleri Çin seddinde buluşacağız “ diye bir sözü var. Her ne kadar bu sözün söylenmediği ya da kaynağının bulunamadığı iddia edilse de Atatürk’ün gizlemiş vasiyetlerini göz önünde bulundurarak, yaklaşık 4000-6000 kitap okuyan biri bu sözü söylemiş olma olasılığı çok yüksek.
Paylaştığın şıklardan Rus’lar savaş halinde ve ilerleyen süreçte bölünmeye gidebilirler. Bu konularda da uzun uzun bilgi paylaşabilirim ama konu dağılmasın. Genel görüntü zaten kısa ve öz Ukrayna’yı bir yılı geçkin süredir alamadılar.
Abd hakkında yüz yıldır süper güç rolündeler fakat güç kaybediyorlar. 2024’te iç savaş yaşayacaklarına yönelik iddialar var. Bütün para sahiplerinin Çin’e doğru kaydığı, Çin’in süper güç olmasını desteklemeye çalıştığına yönelik haberler vardı. Yani ilerleyen süreçte süper güç olarak Çin’i öne çıkarmak istiyorlar.
Türkiye Cımhuriyeti olarak tam anlamı ilesüper güç diyemeyeyiz ne yazık ki ama ilerleyen süreçte tüm Türk Devletleri ile süper güç olacağımıza yönelik bir çok işaret var.
İstiklal marşında geçen “ vaat ettiği gün hakkın “ derken bu vaat ne vaadi acaba? Kuran’da geçen egemenlikle ilgili ayetler?
Şunu da ekleyim. Emekli Cia Başkanı’nın Türkiye’nin gücü hakkında söyleşileri var. ABD’den sonra süper güç diye ama o izletiyi bulamadım. Yine yıllar önce ABD başkanı Bil Klintın “ 21. yy Türkiye’nin tutumu belirleyecek “şeklinde açıklamaları var.
Yani geçmişten günümüze kurulan ve birbirinin devamı olduğu iddia edilen tüm Türk Devleterini, Selçuklu, ardından Osmanlı ve Osmanlı’nın mirası olarak Türkiye Cumhuriyeti aslında süper güçtür.
Önümüzdeki süreçte 2030 yılına kadar olası bir durum Allah’ın vaadi gerçekleşince Türk Devletlerinin süper güçlüğü kanıtlanacaktır diye inanıyorum.
Bu süreç akepe ve tayyip aracılığı ile değil bizzat Türk Devlet Aklı ile olacaktır..
ABD son 20 yıldır her yerde süper güç olduğunu kanıtlıyor desem yanılmam heralde. Bunun sebebi ise 11 Eylül'den sonra artan müslüman fobisi ve ortadoğu ülkelerine uyguladıkları bariz şiddet.
11 Eylül herşeyin değiştiği gündü..
ABD fundacım abd istemedigi surece askeri darbe olmaz 27 mayısın arkasinda ABD var denizlerin idaminda ABD var mahirlerin kizildere katliaminda ABD var 12 Eylül de ABD var ABD istesin yarın Turkiyede askeri darbe olur canim
Bu sorunun net cevabının henüz verilmediğini düşünüyorum ben. Şu süreçte aslında bu kadar evrensel kaos tam da bu sorunun cevabı olan ülke olmak için yaşanıyor. Sıkı bir rekabet var, o nett.
Cevap
28Cevap
Amerika Birleşik Devletleri olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten de çok güçlü bir ülke.. 🇺🇸
Rusya kesin değil. Çin de yeteri kadar ilerlemedi. Amerika Birleşik Devletleri süper güç hala.
Amerika süper güç falan değil kusura bakmasınlar ama teknolojisine güvenen her şeye gücü yeter diyorlarsa bir saldırsınlar bize o zaman görelim
şu an da cin bi tık öne geçti ama hala Yahudi lobisini gecemedi o nedenle hala dünya da Yahudi lobisinin sözü geçiyor ve onların bir ülkesi yok
1 milyar 412 milyon Çinli aynı anda zıplasa dünya yörüngesinden çıkar
yine aynı ayıdaki Çinli hapşırsa dünya covid olur elbette Çin
ABD ama son senelerde Çin öyle gibi ama tam anlaşılamıyor. Bir kere ciddi kavga etseler anca o zaman anlaşılacak.
Çin. Bütün dünya çin’e borçlu. Tüm ülkelerden en üstünüler.
bu ucu pastayı paylasıyor ama bunlardan ustu var bırde tum dunyayı kontrol eden bır gızlı orgut
Şu anda çin diyebiliriz. Pandemide tüm dünyayı kilitlediler.
Bence Çin en güçlü devlettir. Ancak bu harita neyi tanımlıyor anlamadım.
ABD diyorum amcam sağolsun komplo teorileriyle beynimi yıkadı
inanma komplo teoilerine hepsi bir ülke düşmanı.
Çin ve Amerika şu an. Rusya fos çıktı, Ukrayna ile girdiği savastan sonra.
Amerika bence bütün dünyada parası geçerli istediği gibi at koşturuyor dünyada.
Biz hariç hepsi olabilir.. Bu gün Amerika yarın Rusya bir sonra ki gün Çin..
kesinlikle putin ile rusya
Şimdilik Amerika , 10 sene sonra Çin olabilir
Çin diyenler neye göre Çin diyorlar merak ettim
Amerika tüm dünyayı parmağında çeviriyor
Neden İngiltere yok şıklarda? 😁
Ekonomik olarak cin guc olarak abd
Turkiyeee
Amerika
Rusya
Ingiltere
abd tabii ki soru mu bu da
Nikaraqua😎