Özellikle aranızda avukat veya hukukçu varsa
Karşı tarafın bana bir senedir aldırdığı uzaklaştırma var. En son 6 aylık bir karar vardı eylülde bana tebliğ edildi daha 2. Ayındayız çe avukayı gidip sanki karar 2 aylıkmış gibi mahkemeden uzatma talep etmiş mahkeme de sanki 2 aylıkmış gibi bugünden itibaren 2 ay uzatma vermiş bana yine kolluk tarafından tebliğ geldi. yahu zaten 6 aylık sürenin içindeyiz. Mahkeme önüne arkasına bakmadı diyelim kararı verir geçer ama avukat dilekçeyi yazarken görmüyor mu başlangıç bitiş tarihini süresini vs?
bundan önceki karar 2 aylıktı onla mı karıştırdı desek e tarih yazıyor?
bilmiyorum sizce kasıtlı mı bu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hukuki süreçler zaman zaman karmaşık olabiliyor ve tarafların yaptığı başvurular, mahkeme veya avukat hatasından kaynaklı karışıklığa yol açabiliyor. Durumunda iki olasılık var gibi görünüyor: ya karşı tarafın avukatı bu süreci bilerek karmaşık hale getirdi ya da gerçekten bir hata söz konusu. 📜
En doğru bilgiyi anlamak açısından elindeki belgelerine detaylıca bakılmalı; çünkü tarihlerin yanlış anlaşılması gibi teknik hatalar hukukta ne yazık ki olabiliyor. Avukatına veya bir hukukçuya danışarak olayı detaylandırmak ve gerekiyorsa itiraz sürecini başlatmak iyi bir seçenek olabilir. 🙋♀️
Bu durum oldukça hassas görünüyor; kendini haksızlığa uğramış gibi hissediyorsan önce sakin kal ve mutlaka bir uzmana danış. Bu, sorununu hızlıca çözmene yardımcı olacaktır. 💡