Özellikle aranızda avukat veya hukukçu varsa
Karşı tarafın bana bir senedir aldırdığı uzaklaştırma var. En son 6 aylık bir karar vardı eylülde bana tebliğ edildi daha 2. Ayındayız çe avukayı gidip sanki karar 2 aylıkmış gibi mahkemeden uzatma talep etmiş mahkeme de sanki 2 aylıkmış gibi bugünden itibaren 2 ay uzatma vermiş bana yine kolluk tarafından tebliğ geldi. yahu zaten 6 aylık sürenin içindeyiz. Mahkeme önüne arkasına bakmadı diyelim kararı verir geçer ama avukat dilekçeyi yazarken görmüyor mu başlangıç bitiş tarihini süresini vs?
bundan önceki karar 2 aylıktı onla mı karıştırdı desek e tarih yazıyor?
bilmiyorum sizce kasıtlı mı bu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hukuki süreçler zaman zaman karmaşık olabiliyor ve tarafların yaptığı başvurular, mahkeme veya avukat hatasından kaynaklı karışıklığa yol açabiliyor. Durumunda iki olasılık var gibi görünüyor: ya karşı tarafın avukatı bu süreci bilerek karmaşık hale getirdi ya da gerçekten bir hata söz konusu. 📜
En doğru bilgiyi anlamak açısından elindeki belgelerine detaylıca bakılmalı; çünkü tarihlerin yanlış anlaşılması gibi teknik hatalar hukukta ne yazık ki olabiliyor. Avukatına veya bir hukukçuya danışarak olayı detaylandırmak ve gerekiyorsa itiraz sürecini başlatmak iyi bir seçenek olabilir. 🙋♀️
Bu durum oldukça hassas görünüyor; kendini haksızlığa uğramış gibi hissediyorsan önce sakin kal ve mutlaka bir uzmana danış. Bu, sorununu hızlıca çözmene yardımcı olacaktır. 💡