Sadece lütfen sadece Türkler cevaplasın bir şey sormak istiyorum?

Ben Kürdüm, ama üst kimliğim Türktür. Türk bayrağı altında, Türkiye’miz için canımızı vermekten asla çekinmeyiz. Çünkü bu vatan hepimizin vatanıdır. İstiklal Marşı okunduğunda, her kelimesini gururla, yüreğimden hissederek söylerim. Bayrağımız kırmızı zemini, hilali ve yıldızıyla hepimizin ortak sembolüdür. Dayım, Şırnak’ta Türkiye için şehit düştü. Abilerim ve babam da askerliğini yapmış, vatanına bağlı insanlardır. Babam jandarma eğitimi almış, ancak bazı sebeplerden dolayı görev yapamamıştır. Yine de kalbi her zaman bu ülke için atar. Her bayramda evimizin önüne Türk bayrağını asarız, çünkü bu topraklar bizim de vatanımız, o bayrak bizim de bayrağımızdır. Ne yazık ki sosyal medyada sık sık zorbalığa maruz kalıyorum. Bu yüzden artık haberleri bile takip etmiyorum çünkü yorumları açmasam bile ne yorum yapmış biliyorum. Çünkü Kürtlere karşı sürekli haksız ve incitici söylemler görüyorum ve bu artık canımı sıkıyor özellikle arkadaş ortamında sürekli şaka dönüyor ve canımı sıkıyor konuşmayı kesiyorum direkt o kişilerleOysa bu ülke, sadece bir kimlikten ibaret değildir. Lazı, Arabı, Kürdü, Çerkezi ve daha nice kökenden insan bir arada yaşıyor. Hepimizin ortak noktası üst kimliğimizin Türk olmasıdır. Unutmayalım: Bu topraklar hepimizin, bu bayrak hepimizin, bu ülke hepimizindir.

Sadece lütfen sadece Türkler cevaplasın bir şey sormak istiyorum?