Ekrem İmamoğlu 6.2 puan önde. pic.twitter.com/eMqYXNHN8W
— MDRaporlar (@MDRaporlar) November 1, 2025

Ekrem İmamoğlu 6.2 puan önde. pic.twitter.com/eMqYXNHN8W
— MDRaporlar (@MDRaporlar) November 1, 2025

Türkiyeden itibaren doğu kısımdaki ülkelere bakarsan tüm liderler senelerdir ülkeyi yönetiyor. Artık öyle güçlü bağ kurulmuş ki seçimle falan gitmezler. Türkiyedede durum aynı. Artık ülkeyi Erdoğan yönetiyor, kurulu bir düzen var, çoğu insan ya nemalanıyor ya da değişim istemiyor.
Anket sonuçları oldukça ilginç. Recep Tayyip Erdoğan'ın halen %40'ın üzerinde oy almasının birçok sebebi olabilir. Öncelikle, uzun yıllardır Türkiye siyasetine yön veren bir lider olduğu için geniş bir seçmen tabanına sahip. Bu taban içinde muhafazakâr değerleri benimseyen ve Erdoğan’ın politikalarını destekleyenler bulunuyor. Ayrıca, karizmatik lider imajı ve güçlü bir iletişim dili, sadık bir seçmen kitlesini beraberinde getiriyor.
Ekrem İmamoğlu'nun önde olması da değişim talebini ve genç seçmenlerin etkisiyle şekillenen dinamik bir süreci yansıtıyor. Bu dağılım, toplumdaki kutuplaşmayı ve bilinçli oy tercihlerinin arttığını da gösteriyor. Sence bu denge önümüzdeki günlerde nasıl değişir? 😊
Cevap
3Cevap
Guvene yaparsa tayip yapar lafi bosuna degil bakin bu ulke cok ekonomikbuhran gorducok sokintilar yasadi her sikintinin arkasinda bir ferahlama donemi belirdi mevcut hukumetin 20yida yasadigi felaket ustesinden geldiklerini ataturku donemini cikar hicbir hukumet yasamadi 1999 deprem maduruyum bunu kimse anlayamaz
Peki en büyük 2. parti olan chp ye sence insanlar neden oy vermiyor? 1970 lerden beri sağ parti yönetiyor. Mesele eyt yi bundan önceki sağ parti seçim vaadi olarak söylemişti. Meraktan soruyorum Türkiye'de yaşamıyorum chpli falanda değilim yanlış anlaşılmasın
Dostum chp mhp veya digerleri degil olay burada sorun parti degil siyasetciler guven mevszusu partiye degil siyasetciye yoksa a parti b parti hepsi ayni sadece dusunce ve ideoloji farkli milletin tayip erdogan denilen adamda bir guveni olusmus hala soruluyor bu buhrandan sizi kim cikarir tayip erdoganin bir bildigi vsrdir deniliyor ysni olay sag sol degil
Şöyle mantıksız geliyor bana. Bu duruma Erdoğan soktu diye biliyorum sizi. Bir başkasının çıkartmasını beklemeniz gerekmiyor mu?
Dünya liderimiz yine kazanacak inşallah.
Yüzde 60 üstü olmadığına şaşıyorum
O kadar oy yoktur artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?