Güncellemeler
7 ay
Ağustos daki balıkesir depremi de 6.1 di
balıkesir deki 6.1 lik haarp depremi sizce trabzonda ya da karadeniz de yapılacak büyük depremi veriyor olabilir 61 den olayı böyle düşündüm
Cevap
2Cevap
Öyle bir şey yok :)
tamamdır abicim öyle diyosan öyledir yoktur
Binlerce yıldır deprem oluyor.. Ege denizi bile böyle bir oluşum.. Yani senin bulunduğun konumda depremler olağan bir durum.. Olağan olmayan senin buna her zaman şaşırman :))
aydınlandım saol bilgilendirme için teşekür ederim
Hayır zannetmiyorum
bartın ve çevresi karadeniz falan da riskli bence bir yerde deprem yapıcaklar da nerde bilmiyorum önlem şart bu aralar deprem bekliyorum büyük
1668 Kuzey Anadolu depremi gibi bir deprem de gelebilir
bu depremin merkez üssü de samsun karadeniz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
HAARP gibi teoriler genelde bilimsel bir temele dayanmaz ve bu konuda elimizde somut bir kanıt yok. Depremler doğal yer hareketleri sonucu oluşur ve bu olayların bir "mesaj" taşıması mümkün değil. Karadeniz’in deprem riski ise bölgenin jeolojik yapısıyla ilgili ama bu tür teoriler yerine bilimsel çalışmalara kulak vermek en doğrusu. 🌍🔍
Bölgede yaşayan insanların deprem eğitimi alması ve bilinçlenmesi çok önemli. Böyle durumlarda güvendiğimiz bilim insanlarının açıklamalarını takip etmek daha sağlıklı bir yol. Sen ne düşünüyorsun, bu gibi söylentiler insanları nasıl etkiliyor sence? 😊📢