Sizin bu konu hakkındaki düşünceniz nedir?

Bizim ülkemiz Türkiyemiz dört köşesi cennet olan bir ülke. Ama bazı srfsiz haysiyetsizler bizi bölüp yıkmak için fırsat kolluyorlar. Ve bir planları varmış. Yaklaşan büyük İstanbul depreminde her yer yıkıldıktan sonra depremden dolayı İstanbul'da savaşacak insan kalmadığı için ve depremden dolayı oluşacak kargaşayı fırsat bilerek istanbulu fethetmek için gelip Türkiyeye savaş açacaklarmış. Kanal İstanbul projesi de bu yüzdenmiş. Hatta istanbulun bir kısmını yabancı devletlere verecekmisiz. Ben öğrenince şok oldum. Bana kizmayin ama savaşı kazanabilecegimize dair umudum yok benim. Çünkü şu an genel olarak Türkiyenin genç nufusuna baktığım zaman çoğu kişi madde bağımlısı vatanı bırak kendine bile hayri yok aç karnini zor doyuruyor cepheye gidip savaşmayı bi kenara bırak artik. Deprem olsa ve denildiği gibi savaş acilsa cepheye gidip savaşacak kadar yiğit biri yok koskoca ülkede. Umudum yok bizim ulkedekilerden. Yani olasi bir savaş durumunda ne yapariz hic bilmiyorum durumumuz çok üzücü. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Sizin bu konu hakkındaki düşünceniz nedir?