Fatih Erbakan ;
Milli eğitim müfredatı değişecek, eğitim sistemi ahiret öncelikli nesiller yetiştirecek.
Milli eğitim müfredatı değişecek, eğitim sistemi ahiret öncelikli nesiller yetiştirecek.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Öyle bi seçim vaadi vermiş olabilir ama oyları düşük olduğu için bi önemi yok. ama traji komik kısmı sorsan ülkenin %90ı müslümanım der ama bu tür vaadleri duyunca öcü gibi kaçıyorlar :D
Kesinllikle öyle. Arabistan a gitsinler.
arabistana falan gitme muhabbetine gerek yok. çoğunlukçu demokrasi var türkiyede eğer %50+1 onu seçerse anayasaya uygun olarak bunları yapabilir. o zaman bunu beğenmeyenler fransaya gidebilir
Mevcut iktidar kazanırsa ülkenin laiklikten uzaklaşıp ne hâle gelebileceğini düşünmek korkutuyor sadece.
Ülke laiklikten zaten hep uzaktı. %99u aynı dine mensup bi ülkede zaten laiklik ne kadar sağlanabilir ki? Sözde laikliğe karşı yaptıkları icraatları düşünürsek ayasofya türbanlıların vekil olabilmesi asker polis olabilmesi vs. aslında bunların hiçbirinin kimseye zararı yok. Alkol müzik yasakları ve alkolden alınan vergilerin artması seküler kesim için olumsuz sadece. Onun dışında zorunlu din derslerinin kaldırılması gibi laikliğe yakınlaştırıcı şeyler de oluyor
Ben bu ülkeye dair hiçbir şey anlamış değilim.
ülkede birbirinin çok zıttı iki hatta üç kesim olduğu için böyle :D belki de eyalet sistemi daha uygundur bizim için
Adamlar mafya. Daha ne diyeyim ki.
en azından şüpheli çok fazla şey olduğu kesin :D
Taşlanma olayına ne demeli, adam çıkmış diyor ki bilerek yaptılar hahshdh.
yani bu senin politikacılara ne kadar güvendiğinle alakalı. Gerçekten akp tarafından da yapılmış olabilir ki bunu neden erzurumda yapsınlar biraz mantıksız. Chp kendi kendini taşlamış da olabilir ki neden bunu erzurumda yapsın aynı şekilde o da mantıksız bence. En mantıklı gelen bana halkın kendi kendine yaptığı bi yanlış.
Ama parti fark etmeksizin kendine saldırıp bize saldırıyorlar diye mağdur edebiyatı yapmak her ülkede her zamanda görülmüş o yüzden o ihtimal her zaman var
Katılıyorum, kesinllikle.
farklı siyasi görüşlere sahip olmamıza rağmen gayet iyi anlaşabiliyoruz gördüğün gibi :D
Saygı ölmedi.
aynen. ihtiyacımız olan bu
Kesinllikle. Bıktım artık bunalıyorum cidden. Her gün çıkan haberler daha da geriyor. Saygı ve hoşgörü bu kadar zor olmamalı.
Çok politik yaşamamak lazım bence. Hükümetten beklentilerini belirlemeli ve bu beklentileri en iyi karşılayacak adaya oy vermek yeterli. Bizim sorunumuz fazla siyaset yapmak
Onda da haklısın. Her şey belli zaten.
Bir şey düşünmüyorum çünkü oy oranı belli. Küçük bir parti. Dolayısıyla bir halt yapamaz.
Bunun babası düzgün bir mühendisti, ama maalesef oğlunu ciddiye alamıyorum
Babası oğlu hakkında bir sürü şey söylemişti. Ben bir canavar eğitmişim diyerek gitti.
Ben ciddiye almıyorum bu ve bunun gibi avaneyi, nur cemaati destekliyormuş, zananında fetöyü de nur destekliyordu, buyrun burdan yakın diyorum
Erdoğan a dikkat edin demişti bi de. Şaka gibiler.
Ben sana gördüğümü söyleyeyim, Bu ülkede Allah a inanmayanlar var ama ağızlarından ismi düşmüyor, hz ömer e bakıyorum bi de bu güne bakıyorum ağlanacak durum var
Ben hiçbirinin müslüman olduğuna da inanmıyorum.
Allah a inanmıyorlar diyorum daha ne diyeyim😃😃😃
Kimse gözünü açmıyor ki.
Yaw bu adamın hayatta ne başarısı var ki benden ülkeyi yönetmek için oy istiyor, baban değerli bir adam olabilir senin iddian ne, yokk, neymiş nur cemaati desteklleyecekmiş😃😃😃😃
İnşallah Allah'ın izniyle olur yoksa geleceğimiz çok kötü
Ne diyon ya
Dedim ki inşallah Fatih Erbakan dediğini yaptirir din ağırlıklı dersler verilir şu ingilizce beden müzik bunlar kalsın tarih coğrafya hele ki Atatürk inkılap tarihi kalsın bunlar yerine sayısal ağırlıklı ve din ağırlıklı dersler gelsin insallah
Çünkü laiklik diye diye din elden gitti
Boş yapma, git arabistan a. Herkes müslüman değil.
Sen git la sen kimsin de benim dedemin Osmanlı topraklarından beni kovuyorsun sen git yuyanistana Hollanda'da sen kimsin lan benimle böyle git diye konuşuyorsun edepli konuşuyorsun konuş yoksa uzatma
Sen kimsin bana emir veriyorsun, dikkat et karşında kim olduğunu bilmeden haddini aşma. Beni tehdit edersen seni savcılığa veririm.
Vermezsen adam deyilsin sen kim oluyorsun da benimle böyle konusuyorsun Allah'a şükür inşallah şeriat gelecektir sen ateistsen defol git yunanistana
İstediğim yerde yaşarım, bu seni zerre alakadar etmez. Sen bana özgürlüğümü vermedin. Yaşama hakkımı vermedin. Sana sormayacağım nerede yaşayıp yaşamayacağımı. Çok şeriat istiyorsan iran a gidebilirsin.
Sende çok özgürlük istiyorsan Yunanistan'a gidebilirsin zira orası sana yakışır burası OSMANLI TOPRAKLARİ burası benim dedemin toprakları Allah'ın kanunlarına uymayan kafirdir boş yapma en geç 2025 e kadar şeriat gelecektir o zaman sizin gibi kâfirler ne yapacak gorecegiz
Gittim şu an bak
BU TOPRAKALR OSMANLI TOPRAGİDİR ATATURK DENİLEN SHAİS SADECE ULKENİN ADİNİ VE YONETİM BİCİMİNİ DEİSTİRMİSTİR CHP DE TERORİSTLERLE İSBİRLİGİ KURMUSTUR.
Ha öyle mi olmuş
Ya demek sende gittin ee başka ne oldu orası bence gitmedi ya
Hadi dayı bak işine
Hadi bakalım sende heryerlerini açmaya devam et millete gül dagit
Tamam öyle yaparım dayı
Osmanlı'dan önce öz turkler vardı be. Goktanri inancına mensup biz turkler 🇹🇷🇹🇷 yürü git sen arabistana seriatci
Atatürk e hakaret ediyor bir de. Atam olmasa nefes alamazdı.
Atan olmasa her şey daha güzel olurdu atan mis dininin ne olduğu belli bile değil dua edin siz 5816 var yoksa atanizi herşeyimi TV Lee anlatır
Bak işine dayı
@aslıı_449 dedemin topraklarından beni kovamassin dedim aslı sen defol git benim ülkemde Atatürk sadece ülkemin adını ve yönetim biçimini deistirdi burada bos yapma bana TC 100 yaşında polis teşkilatı 170 veya Kızılay 150 yaşında git bir arastir
Sizin gibi dinsizler yüzünden saten kıyamet kopacak
Sorumdan çık
Defol pis yahudi
Hadi ikile
Şimdi der bu uygulamayı da osmanlı yaptı diye
Senin kafan ancak HDP lilerle aynı masaya oturmaya çalışır Selahattin Demirtaş teroristtir
Tamam dayı hadi
Atatürk kuranı kerimi Türkçe'ye cevirmistir nedeni ise Kazım Karabekire söylemiştir bu arapogullarinin ne naneler yedigini herkes bilsin diye kuranı kerimide haşa peygamberefendimiz mağarasına girip yazmıştır demiştir şapka kanunu çıkardı kendisi giymeyen hocaları astirdi veyahut git bak mezarına tanrı mezarı kendisinin mezarı yani kendisini tanrı ilan etti veyahut Atatürk'ün ezanı Türkçe okutturmasida ayrı bir olay saten say say bitmez ilkokulda ki çocuklara tarih dersinde din yoktur hepsi sadece palavradir diye okutulan 1959 ye kadar tarih kitaplarını görmüyorsunuz siz sanırsam neyse gerçi siz kör olmussunuz
Hadi dayı
Noldu kesin kesildi Allah hayvanda insanada beyin vermistir unutma hayvan ile insan arasındaki fark insanın beynini kullanabiliyor olmasıdır haberin olsun
Hadi dayıcım seni alalım dışarı
Silebilirsin yorumumu kendinde belli ki konuşmak istiyorsun
Aynen dayı hayal dünyasında mı yaşıyosun
Taciz etme ikide bir kişisel alanıma girme hadi
Ne tacizi ne alakası var senin alanınsa silme hakkın var silebilirsin
Uzaklaş dediysek uzaklaş
Konuşmak istemiyorsan sil o zaman yorumumu fikir alışverişinde bulunmak istiyorsan saygı ve sevgi çerçevesinde bulunabiliriz
Sen ve saygı mı cidden. Kendi dinini karşında ki kişiye zorla dayatmaya çalışan yobazın tekisin.
Ülkeden gideceğim. Artık cıvkı çıktı saçmalamaya başladılar
Katılıyorum. Ben de şu sınav geçsin italyaya gitmek istiyorum.
Neden italya
Beğendiğim bir ülke, eğitimi de beni tatmin etti doğrusu araştırınca
Üniversite sınavına mı girceksin?
Yetenek
Ne yeteneği
Moda ve tasarım olabilir
Az önce öyle bi soru sordum konuyla ilgili bana yardımcı olur musun?
Tesadüf işte
Ahah sinirlendirmek için k9nusuyor sanki
Daha çok konuşur
hep böyle dediler değişen bir şey olmadı
Bu sefer arkalarında destek var. Kötü senaryo gerçekleşirse gerçekleşebilir.
bu konu hakkında bir şey düşünmüyorum
Sebebi var mıdır?
Saçma yani buda umarım yargılanır
Dokunmadıları bi eğitim sistemimiz kalmıştı. Olmayan eğitim sistemini daha da çöktürecekler.
Yani yeni canlı bombalar yetiştirecekler..